Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

(Trykk på timeplan for større versjon.)

Velkommen på kurs fra uke 43-50

Neste kurs starter i uke 43, og du må gjerne sette deg på venteliste på dette kurset allerede nå. Det er ingen forpliktelse for kursdeltagelse, men da blir du kontaktet av meg dersom det skulle bli ledig plass. Jeg vet om det blir ledige plasser på de ulike kursene fra uke 40.Dette fordi de som allerede går på kurs, skal ha førsteretten til å beholde sin plass videre. Ønsker du å stå på venteliste, må du fylle ut påmeldingsskjemaet under, merke med at du ønsker å stå på venteliste og hvilket kurs du ønsker.. Skriv gjerne opp flere alternativer.

NB! På Yoga Balance melder du deg på kurs, jeg tilbyr ikke drop in.

❤️ For gravidyoga trykk her

❤️ Pris for 8 ukers kurs: 2100kr pr pers. (262 kr pr time)

I tillegg til yogakurs 1 gang i uken får du også:

❤️ tilgang til link med masse videoer jeg har laget, slik at du kan ha yoga hjemme, så mye du ønsker!

❤️ Ønsker du 2 kurs i uken, får du 30% redusert pris på kurs nr. 2/rimeligste kurs.
❤️ Dersom du går glipp av timer, kan du ta disse igjen når som helst så lenge det er innenfor kursperioden, og at det er plass på timen du ønsker. 
❤️ Som kursdeltaker hos meg får du alltid førsteretten til å beholde din plass videre på kurs.
❤️ Ønsker du å komme på ekstra timer i tillegg til din kursdag, koster dette 300 kr for time.

Hva er Yoga Balance?
For meg er trivsel viktig! Mitt mål er et lite miljø, hvor man blir sett, og hvor man føler seg vel. Jeg er opptatt av å lære mine kursdeltagere hvordan man kan bli bedre til å ta vare på helsen sin. I yoga lærer du masse fine øvelser og teknikker, som går på bevegelse, pust, balanse og det mentale - ro, stillhet og det å bare være. For å opprettholde en god helse, må man ta vare på hele kroppen også hvordan man har det inni seg! 

Studioet ligger midt i gågaten i Drammen, i et nydelig gammelt hus med mye sjel og atmosfære.
Jeg elsker yoga, og tro meg for bare noen år siden var jeg stiv som en stokk og hadde masse helseplager fordi jeg ikke tok vare på meg selv! Les gjerne hvorfor jeg startet med yoga her: http://www.yogabalance.no/om-anneline-25107s.html
Jeg tilbyr Hatha, Yin, Yoga & styrke, Yang/Yin, senioryoga og gravidyoga. Og det fine er at her trives både kvinner og menn, unge som seniorer. Mange har gått fast hos meg siden jeg startet opp studioet i 2018.
  • Er du usikker hvilken time som passer for deg? Trykk her eller ring Anneline på tlf: 45258392
  • Bindende påmelding! Dersom du allikevel ikke har mulighet til å være med på kurs, som du er påmeldt og har betalt, kan jeg dessverre ikke tilbakebetale kursavgiften. 

Påmelding til kurs

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Velkommen til Yoga Balance❣️🥰🙏
Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn