Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

(Trykk på timeplan for større versjon.)

Velkommen på nye kurs fra august, uke 34-41, og få gratis yoga i hele sommer! (ja helt sant! ;)

Jeg kommer til å ha yoga i hele sommer, og hvis du vil, har du muligheten til gratis yoga sammen med meg frem til kursoppstart i august! Det eneste du må gjøre da er å melde deg på kurs før sommerferien. I sommer blir det live yoga via zoom, mulighet for uteyoga, og noe yoga i studio i tillegg til turer i skog og mark. Du vil også selvsagt ha tilgang til videobanken, som du kan bruke så mye du ønsker. Her vil alle de nye timene jeg har via zoom i sommer bli lagt til underveis. Vi hjelper hverandre til å holde oss i gang også i sommer! 😊

❤️ For gravidyoga trykk her

❤️ Pris for 8 ukers kurs: 2150 kr pr pers. (fredagene blir 7 ukers kurs og koster 1950 kr pga av at jeg er på kurs 6.sept)

NB! På Yoga Balance melder du deg på kurs, jeg tilbyr ikke drop in.

I tillegg til yogakurs 1 gang i uken får du også:

❤️ tilgang til link med masse videoer jeg har laget, slik at du kan ha yoga hjemme, så mye du ønsker!

❤️ Ønsker du 2 kurs i uken, får du 30% redusert pris på kurs nr. 2/rimeligste kurs.
❤️ Dersom du går glipp av timer, kan du ta disse igjen når som helst så lenge det er innenfor kursperioden, og at det er plass på timen du ønsker. 
❤️ Som kursdeltaker hos meg får du alltid førsteretten til å beholde din plass videre på kurs.
❤️ Ønsker du å komme på ekstra timer i tillegg til din kursdag, koster dette 300 kr for time.

Hva er Yoga Balance?
For meg er trivsel viktig! Mitt mål er et lite miljø, hvor man blir sett, og hvor man føler seg vel. Jeg er opptatt av å lære mine kursdeltagere hvordan man kan bli bedre til å ta vare på helsen sin. I yoga lærer du masse fine øvelser og teknikker, som går på bevegelse, pust, balanse og det mentale - ro, stillhet og det å bare være. For å opprettholde en god helse, må man ta vare på hele kroppen også hvordan man har det inni seg! 

Studioet ligger midt i gågaten i Drammen, i et nydelig gammelt hus med mye sjel og atmosfære.
Jeg elsker yoga, og tro meg for bare noen år siden var jeg stiv som en stokk og hadde masse helseplager fordi jeg ikke tok vare på meg selv! Les gjerne hvorfor jeg startet med yoga her: http://www.yogabalance.no/om-anneline-25107s.html
Jeg tilbyr Hatha, Yin, Yoga & styrke, Yang/Yin, senioryoga og gravidyoga. Og det fine er at her trives både kvinner og menn, unge som seniorer. Mange har gått fast hos meg siden jeg startet opp studioet i 2018.
  • Er du usikker hvilken time som passer for deg? Trykk her eller ring Anneline på tlf: 45258392
  • Bindende påmelding! Dersom du allikevel ikke har mulighet til å være med på kurs, som du er påmeldt og har betalt, kan jeg dessverre ikke tilbakebetale kursavgiften. 

Påmelding til kurs

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Velkommen til Yoga Balance❣️🥰🙏
Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn