Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Er du usikker på hvilken time som passer for deg? Da kan du lese om timene under, og har du fremdeles spørsmål er du velkommen til å kontakte meg! 

Yoga er ikke bare en fysisk trening, men også en mental og er blitt så viktig i den tiden vi lever i, som en motvekt til stress og forventningspress. Vi jobber med tilstedeværelse og ro i tillegg til at vi løser opp spenninger i kroppen gjennom pust og bevegelse. Velkommen på yoga! ❤

Foto: Pia Sønstrød, Sønstrød Fotografene AS

Hatha yoga 

Vi starter med å lukke øynene og komme i kontakt med pusten. Etter en god oppvarming fortsetter vi med styrkeøvelser og avslutter med å strekke godt ut. Du blir også introdusert til ulike pusteteknikker (Pranayamas) som kan være godt redskap i en travel hverdag. Timen passer for alle, om du er trent eller utrent, mann eller kvinne og også om du ikke har vært på yoga tidligere.  Se timeplan for tidspunkter.

Hatha yoga VG

Denne timen er for deg som har gått på Hatha yoga hos meg en stund og som er klar for litt nye utfordringer. Vær forberedt på både mantra sang, ledede meditasjoner og for et steg videre på din yogavei. 

Senior Yoga

Dette er en Hatha time, slik som beskrevet over, hvor jeg oppfordrer pensjonister og godt voksne, som liker rolige timer, til å være med! Det som er så genialt med yoga er at du både styrker og tøyer i hele kroppen i løpet av timen. Ved å gjøre yoga jevnlig blir du både sterkere, smidigere, mykere og får bedre balanse og pust. Dette er yoga som passer for alle, om du er trent eller utrent, mann eller kvinne! Her finner du ingen kompliserte øvelser. Du kan altså fint bli med selvom du aldri har praktisert yoga tidligere!  Se timeplan for tidspunkter.

Yin Yoga

Dette er en nydelig time, som er veldig populær! Øvelsene i yin yoga foregår nede på gulvet, og vi holder stillingene i 3-5 minutter, slik at vi går forbi å strekke i muskulatur og når helt inn i kroppens bindevev. Det forskes mye på denne type trening om dagen, fordi man ser at dette er en treningsform som forebygger skader og er en god kombinasjon med annen kondisjons-og styrketrening. Vi må kanskje få litt videre syn på hva trening faktisk er, og hvorfor vi trener kroppen vår. Og det beste av alt er at du lærer å begynne å lytte til deg selv, lytte til kroppen, sette grenser og ta vare på deg selv. Har du vondt i kroppen, som du ikke helt forstår hvor kommer fra, betennelser, kroniske plager, stresser mye eller rett og slett føler deg veldig stiv i kroppen? Da burde du prøve yin! Velkommen til en nydelig time! Timen passer for alle.  Se timeplan for tidspunkter.

Yang/Yin

Dette er en time for deg som både ønsker å styrke kroppen, og strekke godt ut etterpå. Vi varmer opp og styrker kroppen - aktiverer yang - for dermed og gå videre til yin delen hvor vi ligger 3 minutter og tøyer i hver stilling. Du kan lese mer om yin ovenfor. Timen passer for alle. Se timeplan for tidspunkter.

Yoga & styrke

Velkommen til en skikkelig gøy time! Kjenner du for å svette skikkelig, og virkelig få deg en allround styrketrening? Da er dette timen for deg! Etter en god oppvarming fortsetter vi timen med styrkeøvelser hvor vi blant annet bruker trenings strikker. Vi avslutter timen med å tøye ut. På denne timen blir du garantert svett og sterk! Timen er litt krevende, så passer for deg som har trent før. Se timeplan for tidspunkter.

Styrke & Yin

Dette er en miks mellom Yoga & styrke timen og yin, en superdeilig kombinasjon hvor du først blir skikkelig varm etter en intens styrkeøkt, og hvor du får tøyd skikkelig godt ut etterpå. Styrkedelen er litt krevende, så passer for deg som har trent før.

Rygg, skuldre og nakke

Vår kropp er skapt for bevegelse, og det står i sterk kontrast til hverdagen vår hvor de fleste sitter i timesvis foran en pc. Vi rett og slett sitter oss syke og får ofte vondter i rygg, nakke og skuldre. Men spenninger kan også komme av andre ting, vi er et produkt av det som skjer rundt oss - og bare livet da, det kan jo være ganske tøft til tider, og da kan man kjenne hvordan kroppen blir påvirket. Hodet og kropp hører såå sammen. I yoga lærer vi verktøy for å bli bedre til å takle når livet butter litt imot.

Det er nettopp derfor yoga har blitt så viktig i vår tid. I yoga strekker og tøyer vi hele kroppen, i tillegg til at vi styrker muskulatur og ikke minst har fokus på pusten vår. Det som skiller yoga fra andre treningsformer er at vi bruker pusten aktivt under hele timen. Pusten er så viktig for å roe oss ned, og for å bli kvitt spenninger i kroppen.

På dette kurset lærer du ulike verktøy, teknikker og øvelser både for å løse opp i spennninger, men også for å forebygge nye vondter. Det er altså mange fordeler ved å sette av tid til deg selv hvor du tar vare på helsen din! Timen passer for alle. Se timeplan for tidspunkter.

Gravidyoga - les mer her

"Yoga handler ikke om å forbedre seg selv, men å akseptere seg selv" -Gurmukh Kaur Khalsa  

Se timeplan her!

meld deg på her! 

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn