Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Utdannelse:

🌸Hatha Yoga grunnkurs 200 timer, Santi Yoga, 2017/18

🌸Gravidyogalærer 65 timer, Hi Yoga, 2018 

🌸Yin Yoga the foundation 50 timer, Yogayama Göteborg 2019

🌸Tunsberg medisinske fagskole; Forkurs i anatomi og fysiologi 2021

🌸Yinyoga og Tradisjonell kinesisk medisin, 25 timer ved Yin-Yoga, Sverige 2021

🌸Reiki 1 - Usui Shiki Ryoho (usui Reiki healing metode) hos Reikimesterlærer Tove Irene Anderssen Januar 2023

🌸Grunnlegger av Yoga Balance i 2018 

Foto: Pia Sønstrød, Sønstrød Fotografene AS

Hvorfor jeg startet med yoga!

For få år siden visste jeg ikke hva yoga var! Jeg hadde ingen forhold til det. Det stod slettes ikke bra til med meg: Jeg jobbet masse, stresset mye, tok vare på hus og familie og hadde mange baller i luften. Jeg var en typisk "flink pike" som nesten aldri sa nei til å ta på meg enda mere å gjøre. Jeg var egentlig ikke så fornøyd med tilværelsen, men bare holdt det gående i et høyt tempo...lenge! Kroppen hadde gitt utallelig beskjed om at den ikke hadde det særlig bra. Jeg hadde synsfortyrrelser, var svimmel, og hadde spenninger og vondt i kroppen. Jeg satt ofte og hylgråt i bilen, jeg var så sliten. En natt våknet jeg av at jeg hadde vondt for å puste og hadde store smerter i brystet. Jeg var livredd, trodde virkelig at min siste time var kommet. Jeg ble hentet av ambulanse og hjertet mitt ble nøye kontrollert, men de fant ingenting feil på meg. Hverken legene eller jeg forstod hva som hadde skjedd. I etterkant så forstår jeg at jeg hadde hatt et panikkanfall. Men uansett hvor redd jeg ble, så bare fortsatte jeg i samme tempo som før, til det en vakker dag sa det pang! Jeg var så sliten, så deprimert, hadde angst for å gå ut av døren, orket ikke se folk og all selvtillit og selvrespekt var helt borte. Alt ble bare mørkt.

Jeg hadde gått hos naprapat en god stund, hun hjalp meg så godt hun kunne med å løse opp i spenninger som jeg påførte meg selv hver eneste dag. Jeg kom stadig oftere og heldigvis tok hun det alvorlig og sa at nå må du begynne å ta vare på deg selv, jeg kan ikke hjelpe deg når du holder på som du gjør! Hun ga meg et telefonnummer til en yogainstruktør, som hun anbefalte, og sa klart ifra: ring henne! Heldigvis så gjorde jeg det, og startet på yoga. Jeg slepte meg ned hver eneste uke i flere måneder, og sakte men sikkert så begynte jeg å komme ut av mørket. Vi hadde like mye mental trening som fysisk trening, jeg begynte å lytte til kroppen, ryddet opp rundt meg, endret blant annet jobb og etterhvert minket de fysiske spenningene og selvtilliten og gleden over livet begynte å komme tilbake!

Jeg brenner virkelig for yoga! Jeg vet at det fungerer, det er jeg et levende bevis på! Det å lære å lytte til seg selv, virkelig kjenne seg selv og gi litt beng i hva andre mener og tenker om en. Slutte å være den flinke piken som gjør alle til lags, og faktisk leve hver dag. Fire litt på krava, og heller nyte barna nå før det er for sent- det å påminne meg selv om hva som er viktig, og ikke minst ta vare på helsen min- det er yoga for meg! 

Jeg er ikke lykkelig hele tiden nå heller altså, men den store forskjellen er at nå setter jeg så uendelig pris på de små tingene. Jeg vet at det vil komme flere utfordringer, det er endel av livet, men yogaen har lært meg å takle de! Jeg vet at jeg står støtt som et fjell, fordi jeg har så tillit til meg selv! Yogaen har gjort meg sterk, ikke bare fysisk, men også mentalt!

Nå ønsker jeg som yogainstruktør å hjelpe andre til å unngå å gå på den samme smellen som jeg gjorde! Men yoga er ikke noe man kan gå på 1 gang innimellom å tenke at det hjelpe, det må jevnlig trening til, dette handler om store mentale endringer, og da må man sette av tid til seg selv og prioritere seg selv. Når du har det bra, får de rundt deg det bedre også! Det er aldri for sent å gjøre endringer i livet, og aldri for sent å starte på yoga!

Velkommen skal du være! ❤

"Yoga handler ikke om å forbedre seg selv, men å akseptere seg selv" -Gurmukh Kaur Khalsa

 Namaste Anneline

  

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn