Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Utdannelse:

🌸Hatha Yoga grunnkurs 200 timer, Santi Yoga 

🌸Gravidyogalærer 65 timer, Hi Yoga 

🌸Yin Yoga the foundation 50 timer, Yogayama Göteborg

🌸Grunnlegger av Yoga Balance i 2018 

Hvorfor jeg startet med yoga!

For 5 år siden visste jeg ikke hva yoga var! Jeg hadde ingen forhold til det. Det stod slettes ikke bra til med meg: Jeg jobbet masse, stresset mye, tok vare på hus og familie og hadde mange baller i luften. Jeg var en typisk "flink pike" som nesten aldri sa nei til å ta på meg enda mere å gjøre. Jeg var egentlig ikke så fornøyd med tilværelsen, men bare holdt det gående i et høyt tempo...lenge! Kroppen hadde gitt utallelig beskjed om at den ikke hadde det særlig bra. Jeg hadde synsfortyrrelser, var svimmel, og hadde spenninger og vondt i kroppen. Jeg satt ofte og hylgråt i bilen, jeg var så sliten. En natt våknet jeg av at jeg hadde vondt for å puste og hadde store smerter i brystet. Jeg var livredd, trodde virkelig at min siste time var kommet. Jeg ble hentet av ambulanse og hjertet mitt ble nøye kontrollert, men de fant ingenting feil på meg. Hverken legene eller jeg forstod hva som hadde skjedd. I etterkant så forstår jeg at jeg hadde hatt et panikkanfall, men det stoppet meg uansett ikke fra å bare fortette i samme tempo som før! Til det en vakker dag sa det pang! Jeg var så sliten, var deprimert, hadde angst for å gå ut av døren og all selvtillit og selvrespekt var helt borte. Alt ble bare mørkt.

Jeg hadde gått hos naprapat en god stund,hun hjalp meg så godt hun kunne med å løse opp i spenninger som jeg påførte meg selv hver eneste dag. Men jeg kom hyppigere og hyppigere, og heldigvis en dag sa hun: nå må du begynne å ta vare på deg selv! Hun ga meg et telefonnummer til en yogainstruktør, som hun anbefalte, og sa klart ifra: ring henne! Heldigvis så gjorde jeg det, og startet på yoga. Jeg slepte meg ned hver eneste uke i flere måneder, og sakte men sikkert så begynte jeg å komme ut av mørket. Vi hadde like mye mental trening som fysisk trening, og ettersom de fysiske spenningen ble mindre og mindre, vokste også selvtilliten og jeg begynte å bli glad i meg selv og livet igjen.

Jeg brenner virkelig for yoga! Jeg vet at det fungerer, det er jeg et levende bevis på! Det å lære å kunne lytte til seg selv, virkelig kjenne seg selv og gi litt beng i hva andre mener og tenker om en. Slutte å være den flinke piken som gjør alle til lags, og faktisk leve hver dag. Fire litt på krava, og heller nyte barna nå før det er for sent- det å påminne meg selv om hva som er viktig, og ta vare på helsen min- det er yoga for meg! 

Jeg er ikke lykkelig hele tiden nå heller altså, men nå setter jeg så uendelig pris på de små tingene. Jeg vet at det vil komme flere utfordringer, det er endel av livet, men nå har jeg lært å takle de! Jeg vet at jeg står støtt som et fjell, fordi jeg har så tillit til meg selv! yogaen har gjort meg sterk, ikke bare fysisk, men også mentalt!

Nå ønsker jeg som yogainstruktør å hjelpe andre til å unngå å gå på den samme smellen som jeg gjorde! Men yoga er ikke noe man kan gå på 1 gang innimellom å tenke at det hjelper! Det må jevnlig trening til, dette handler om store mentale endringer, og da må man sette av tid til seg selv og prioritere seg selv. Når du har det bra, får de rundt deg det bedre også!

På Yoga Balance tilbyr jeg Hatha, senior yoga, Yang Yin og gravid yoga.

Velkommen på yoga! ❤

"Yoga handler ikke om å forbedre seg selv, men å akseptere seg selv" -Gurmukh Kaur Khalsa

 Namaste Anneline

les om Tonje

  

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn