Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Først av alt gratulerer så mye med graviditeten! ❤ 

Som gravid kan man kjenne på frykt, glede, angst og bekymringer, og nøkkelen til å takle disse bølgende av følelser sitter mye i hvordan vi puster.

Under graviditeten er det også godt og viktig å få beveget på kroppen. Yoga Balance inviterer deg til en trygg og helhetlig praksis hvor du lærer pusteteknikker og gode bevegelser for deg og den lille som vokser i magen din.

Det som kanskje er det viktigste i denne tiden, er å lære seg til å lytte til kroppen, ta hensyn til seg selv. Det er viktig med ro og hvile, forberede og lade kroppen til fødsel og barseltiden.

Jeg er utdannet gravidyogainstruktør hos "Yogamamma" Cathrine Mathiesen, som har erfaring fra å hjelpe flere tusen gravide kvinner gjennom å bruke yoga og pust. Hun har også skrevet boken "yogamamma", som er en nydelig bok om kvinner, yoga og fødsel.

Det er fint om du har prøvd yoga tidligere, men ingen forutsetning.

Gravidyoga 2.trimester (for de som er gravide i uke 12-29)
I 2.trimester handler det om å bygge styrke i kroppen for å gjøre det lettere å håndtere en stadig voksende mage. Dette er en rolig, men styrkende time. I tillegg til fysisk kurs i studio får du også tilgang til gravidyoga videoer du kan gjøre hjemme. Du får også et hefte med masse gode råd og tips. Kursets varighet er 5 uker av gangen, men du må gjerne gå på flere kurs etter hverandre, om du ønsker det. (såfremt det er plass på kurset du ønsker) Passer for alle, også du som aldri har vært på yoga tidligere. Klassen ledes av Anneline.

Gravidyoga 3.trimester (for de som er gravide i uke 30-41)
I 3.trimester handler det om å drive fødselsforberedende trening. Du lærer skånsomme, gode bevegelser som forbereder kroppen til fødsel, pusteteknikker som kan brukes under fødselen, og lærer hvordan du kan forberede deg og trygge hele opplevelsen rundt fødselen. I tillegg til fysisk kurs i studio får du også tilgang til gravidyoga videoer du kan gjøre hjemme. Du får også et hefte med masse gode råd og tips. Kursets varighet er 5 uker av gangen, men du må gjerne gå på flere kurs etter hverandre, om du ønsker det. (såfremt det er plass på kurset du ønsker) Passer for alle, også du som aldri har vært på yoga tidligere. Klassen ledes av Anneline.

🌸Ps! Du kan også velge å ta kursene som videokurs (ikke i studio) feks. om du bor langt unna, ikke fikk plass på kurset eller av andre grunner. da må du bare merke påmeldingen med dette.

🌸Uke 3 + 5 uker  - Neste kurs starter i uke 9 + 5 uker.

🌸2.trimester: mandager kl. 17-18.15 

🌸3.trimester: tirsdager kl. 17-18


🌸Pris: 1100,- for 5 uker

I tillegg til gravidyoga i studio 1 gang i uken, får du også:
🌸link til yogakurs. Du kan se videoene så mange ganger du ønsker å innenfor de 5 ukene. Tilsammen vil du motta 5 ulike videoer, med ulike lengder på timene. Du blir introdusert til gode, trygge styrkeøvelser, herlige utøyninger, og ulike pusteteknikker. 

🌸Du får også et hefte med masse gode råd og tips. Det å forberede seg godt, kan bidra til at du føler deg trygg og rolig når fødselen nærmer seg. 

🌸Påmelding: https://www.yogabalance.no/svarskjema-4899.html og angi hvor mange uker du er i graviditeten ved kursoppstart.

Velkommen på deilig yoga!

🙏Namaste Anneline

"Nothing could prepared your heart to open like this.
From beyond the skies and stars the echo arrived inside you and started to pulse with life;
each beat a tiny act of growth
traversing all our ancient shapes on its way home to itself.
You know that your life has changed for ever.
For in all the days and years to come distance will never be able
to cut you off from the one you now carry for nine months under your heart."
🌸John O'Donohue

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn