Under graviditeten er det også godt å få beveget på kroppen. Vi inviterer deg til en trygg og helhetlig praksis hvor du lærer pusteteknikker og gode bevegelser for deg og den lille som vokser i magen din.

Som gravid kan man kjenne på frykt, glede, angst og bekymringer, og nøkkelen til å takle disse bølgende av følelser sitter mye i hvordan vi puster.

Pusten er så viktig, og selv om vi kvinner er konstruert for å føde, så henger ikke alltid den mentale biten med. Jo bedre forberedt man er jo tryggere blir selve fødselsopplevelsen. Gjennom yoga så forbereder man både kropp og sinn til det som skal skje. Du lærer å puste deg gjennom rier, og selve fødselen og gjennom ulike øvelser forbereder du den fysiske kroppen til fødselen. Jevnlig gravidyoga kan også bidra til raskere restitusjon etter fødselen.

Både Tonje og Anneline er utdannet gravidyogainstruktør hos "Yogamamma" Cathrine Mathiesen, som har erfaring fra å hjelpe flere tusen gravide kvinner gjennom å bruke yoga og pust. Hun har også skrevet boken "yogamamma", som er en nydelig bok om kvinner, yoga og fødsel.

Det er fint om du har prøvd yoga tidligere, men ingen forutsetning.

Kurset er for deg som er gravid i 2. og 3. semester. Se timeplan for tidspunkt

"Nothing could prepared your heart to open like this.
From beyond the skies and stars the echo arrived inside you and started to pulse with life;
each beat a tiny act of growth
traversing all our ancient shapes on its way home to itself.
You know that your life has changed for ever.
For in all the days and years to come distance will never be able
to cut you off from the one you now carry for nine months under your heart."
🌸John O'Donohue

Velkommen skal du være!

Share on Facebook

Personvernerklæring