Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen til en herlig yogahelg i Sverige 21.-23.april!

Kun to timers kjøring fra Drammen ligger denne idylliske gamle skolebygningen, som jeg er så heldig og få organisere enda en yogatur til! Det er Veronica Renaa, som er den lykkelige eieren av "Hogar skolhuset" i Strömstad, og sammen ønsker vi deg velkommen til en herlig helg sammen med oss!

Den gamle skolen er fra 1889 og har en stor deilig hage og omringet av skog og turstier. Er du glad i å bade er det en kort kjøretur ned til Strømstad, som har mange vakre strender og badesteder. 

Velkommen til en herlig helg fylt med nydelig atmosfære, god mat, yoga og gode råd for å ta bedre vare på deg selv. ❤️🙏
Dette blir den 4.gangen vi arrangerer tur sammen til Veronicas sjarmerende skolhus i Strømstad.
Vi ønsker å skape en helg hvor du får masse gode påfyll, slik at du kan ta med deg hjem verktøy som gjør at du blir enda bedre til å ta vare på deg selv. ❤️

Hurra! Denne gangen blir astrolog Nora Solberg med oss på tur!! Dette er en utrolig spennende opplevelse for deg som er nysgjerrig på hvordan stjernene og planetene faktisk påvirker deg! Det å få bekreftelse på alle disse kvalitetene som faktisk gjør deg så unik-og som påvirker oss ubevisst i våre valg! Bare å glede seg!!

Hvem er vi:

Veronica er utdannet sykepleier og har siden utdannet seg videre til nevrorefleksolog som hun jobber som i dag. Veronica har en stor forståelse for hvordan alt henger sammen i kroppen, og skal dele noe av denne erfaringen med oss, verktøy som vi kan bruke i hverdagen.
Anneline er utdannet yogainstruktør og har sitt eget yogastudio i Drammen. Denne helgen blir det morgenyoga begge dager og også en økt Yin yoga på lørdag ettermiddag. Jeg har selv kjent på kroppen hva som skjer når man glemmer å ta vare på seg selv, både fysisk og mentalt, og brenner for å videreformidle verktøy i form av yogaøvelser og pust.
Nora mh Solberg er utdannet astrolog og lidenskapelig opptatt av sammenhenger mellom det bevisste og ubevisste i oss og bruker astrologien til å forklare og utdype våre potensialer, unike talenter og fellestrekk.

Høres det spennende ut? Da er du ❤️velkommen å være med oss på tur!🥰🙏

NB! Vi lager et program som man kan velge å følge eller ikke. Noen ganger så er det faktisk sånn at man kanskje har bedre av å krype opp i en godstol å lese, ta en tur å titte i butikkene i Strømstad, deller gjøre noe helt annet. Det er sååå lov!!! 🥰


Totalt 13 plasser:

Prisen er satt utifra at man er minst 2 på hvert rom, ønsker du enerom koster dette 1000 kr ekstra (begrenset antall enkeltrom)

3 rom som fungerer for 1-2 pers

4 andre rom som har kapasitet fra 2-5 pers.

🛀1 felles bad med dusj, toalett + 1 rom m/toalett.

Nærmere program kommer senere.


Pris: 3200kr pr pers og inkluderer alle måltider (drikke annet enn te, kaffe, vann, juice må man ta med selv) 

Send inn påmeldingsskjema for hver person som skal være med på turen, og opplys i merknader hvem du skal dele rom med. NB! merk påmelding med matallergi/andre allergier om du har noen! 

Du vil få bekreftet om det er plass på epost og tilsendt en faktura for påmeldingsavgift på 1000,- pr person. Resterende beløp betales når det nærmer seg.

Avbestilling:
Dersom du allikevel ikke kan reise håper vi på forståelse for at påmeldingsavgiften ikke blir refundert. Dersom du avbestiller mindre enn 4 uker før turen, og vi ikke får fylt opp rommet med noen andre, så håper vi på forståelse for at vi ikke kan tilbakebetale noe av beløpet. Yoga Balance organiserer rimelige turer slik at det skal være mulig for de fleste som vil å være med, men da blir jeg også litt sårbar når det kommer til den økonomiske biten.

Mer info og pakkeliste kommer senere når turen nærmer seg!

Vi gleder oss, velkommen skal du være! ❤️ Veronica & Anneline

Påmelding til yogatur til Sverige 21-23 april

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Veronica

Du kan lese mer om Veronica her 

Anneline

Du kan lese mer om Anneline her

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn