Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

En feil har skjedd.

Velkommen til Yogatur til Sverige 2.-4.februar


Kun to timers kjøring fra Drammen ligger denne idylliske gamle skolebygningen, som jeg er så heldig og få organisere enda en yogatur til! Det er Veronica Renaa, som er den lykkelige eieren av "Hogar skolhuset" i Strömstad, og sammen ønsker vi deg velkommen til en herlig helg sammen med oss!

Den gamle skolen er fra 1889 og har en stor deilig hage og omringet av skog og turstier. Er du glad i å bade (ja hele året ;) er det en kort kjøretur ned til Strømstad, som har mange vakre strender og badesteder. 

Vi skal kose oss med yoga, deilig mat og drikke i en herlig atmosfære på dette nydelige stedet i Sverige. Ta med deg en god venninne til en avslappende helg, hvor du kan lade opp. Eller kanskje det frister å ta med venninnegjengen og ligge på den gamle sløydsalen? 

Slik ser helgen ut:

Velkommen fra kl. 17, fredag. Vi samles til en deilig felles middag, når alle har ankommet, ca kl. 19.

☀️Lørdag:
Morgenyoga ✨🧘‍♀️🧘🏼‍♂️✨med påfølgende lang god frokost. Tillater været det, blir det mulighet for å gå en tur. Ellers kan det kanskje friste med å sitte foran kaminen og lese, prate eller nyte en varm kopp kakao eller noe annet godt. Senere på ettermiddagen blir det også mulighet for en økt med Yin Yoga, hvor vi tøyer og strekker i hele kroppen.

☀️Søndag: morgenyoga som etterfølges av en lang frokost, og en liten tur for de som ønsker, før vi setter nesen hjemover igjen.

NB! Vi lager et program som man kan velge å følge eller ikke. Noen ganger så er det faktisk sånn at man kanskje har bedre av å krype opp i en godstol å lese, ta en tur å titte i butikkene i Strømstad, slappe av på rommet, eller gjøre noe helt annet. Det er sååå lov!!! 🥰

Totalt 13 plasser:

Prisen er satt utifra at man er minst 2 på hvert rom, ønsker du enerom koster dette 1500 kr ekstra (begrenset antall enkeltrom) dersom det kun er dobbeltrom igjen.

3 enkeltmannsrom /evt. 2 enkle senger 
1 rom kan være opp til 3 personer
1 rom kan være opp til 5 personer

🛀1 felles bad med dusj, toalett + 1 rom m/toalett.

Nærmere program kommer senere.


Pris: 3300 kr pr pers og inkluderer yoga, turer og alle måltider (drikke annet enn te, kaffe, vann, juice må man ta med selv)

Du må sende påmelding for hver person som skal være med på turen, og opplys i merknader hvem du skal dele rom med. NB! merk også påmelding med matallergi om du har noen! 

Du vil få bekreftet om det er plass på epost og tilsendt en faktura for påmeldingsavgift på 1000,- pr person. Resterende beløp betales når det nærmer seg.

Avbestilling:
Dersom du allikevel ikke kan reise håper vi på forståelse for at påmeldingsavgiften ikke blir refundert. Dersom du avbestiller mindre enn 4 uker før turen, og vi ikke får fylt opp rommet med noen andre, så håper vi på forståelse for at vi ikke kan tilbakebetale noe av beløpet. Yoga Balance organiserer rimelige turer slik at det skal være mulig for de fleste som vil å være med, men da blir jeg også litt sårbar når det kommer til den økonomiske biten.

Mer info og pakkeliste kommer senere når turen nærmer seg!

Vi gleder oss, velkommen skal du være! ❤️ Anneline & Veronica

Du kan lese mer om Veronica her 

Du kan lese mer om Anneline her

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn