Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Bli med på en herlig langhelg i Roma m/yoga, kultur og vandring! 17.-21.mars 2021

Hvem elsker ikke Italia? ✨🇮🇹 ✨
Menneskene, klimaet, maten, vinen, kulturen, historiske byer med trange gater og om man blander alt dette herlige sammen med yoga og en vakker villa litt utenfor Roma, tja….. hva mer kan en ønske seg?

Stedet ligger landlig til med utsikt til omkringliggende åser på den ene siden og havet på den andre. Omgitt av bølgende landbruksareal med olivenlunder og drueranker er du garantert en herlig italiensk opplevelse, og det bare ca 35 km fra Roma, en snau 45 minutters kjøretur.

Nærområdet har mange hyggelige historiske byer som er verdt et besøk, som Cervetieri, Ceri og Bracciano. Det er også en kort kjøretur til en håndfull hyggelige strender og et utvalg restauranter, i alle prisklasser.

I mars kan temperaturene stige opp mot 20 grader og denne herlige villaen har deilig oppvarmet basseng og et stort uteområde hvor man kan ta livet med ro. Om værgudene ikke skulle vise seg fra sin beste side, er det også stor plass inne hvor man kan finne seg en stille krok om man ønsker det, vi har 500 m2 med plass.

Vi skal fylle dagene med yoga, opplevelser, fottur, kultur, vinsmaking, herlige måltid og selvfølgelig tur til Roma! Jeg har med meg min mann, Italienske Mario, som skal bistå med alt det praktiske på reisen, og sammen skal vi diske opp med deilig italiensk, hjemmelaget mat. Det er derfor viktig at du opplyser om eventuelle matallergier ved påmelding. Denne turen passer både for ektepar og venninner/venner på tur. Her er alle velkommen!

Vi er vant med å arrangere turer og er kjent for å ta godt vare på de rundt oss. En fordel er at vi begge snakker italiensk, og Mario snakker også flytende norsk. På våre turer ønsker vi at alle skal ha lave skuldre. Derfor legger vi opp til at utfluktene er helt frivillig. Ønsker du heller å ligge ved bassenget å lese en bok, eller gjøre noe helt annet, er du selvfølgelig velkommen til det!

🌸Dato: onsdag 17.mars til søndag 21.mars 2021

🌸Pris: 7000,- pr. pers. i dobbeltrom.

🌸Antall plasser: 12 (6 dobbeltrom) Prisen forutsetter at man er 2 på rommet. Ønsker du singlerom, er prisen 11.000,-

🌸Reise: Oslo-Roma (Leonardo da Vinci) bestiller du tidlig kan du være heldig å få veldig rimelige flybilletter. Du kan ankomme akkurat det tidspunktet du ønsker på onsdag, men det er lagt opp til felles middag kl. 19.

Du kan lese mer om meg her: https://www.yogabalance.no/om-anneline-25107s.html


🌸Slik er dagene tenkt:

08.00: Morgenyoga - Hatha 90 min
10.00: Felles frokost
11.30: Dagens utflukt
17.00: Yin yoga – 60 min
19.00: Middag – herlig hjemmelaget italiensk mat!

🌸Dagsprogram:

Onsdag:
Ankomstdag. Vi henter deg på togstasjonen i Ladispoli-Cerveteri frem til kl. 18.00. Senere enn dette må du bestille taxi. Vi hjelper deg gjerne med å bestille/innhente pris.
Velkommen til felles middag kl. 19.00

Torsdag:
tur til Cerveteri hvor vi skal vi se de fantastiske etruskiske gravstedene (nekropoliser) fra dette kulturfolket som levde i området på 300- tallet f.kr. Her er det flere hundre gravsteder som er dannet slik at det ser ut som gater og små torg. Gravstedet er satt på UNESCOs verdensarvliste. Etter dette reiser vi til Bracciano, en liten by som er kjent for sin vulkanske innsjø.

Fredag:
Vi reiser samlet til Roma, og tilbringer hele dagen her. Vi reiser tilbake til villaen til middagstid. I Roma kan du velge om du ønsker å gå rundt på egenhånd eller gå sammen med oss. Noe av det som anbefales å se i Roma er Trevifontenen, Spansketrappen, Colosseum, Pantheon, Piazza Navona og Vatikanstaten med St Peterskirken og det Sixtinske Kapell.

Lørdag: Fottur i vakre vulkanske omgivelser. Vi går på grusveier og stier i skog og åpne landskap og på veien passerer vi fasinerende middelaldersruiner, uberørt natur, fosser og boblende dammer av svovel. Turen passer for alle. Lurt å ha gode sko og kanskje en liten tursekk. Før middag blir det vinsmaking for de som har lyst.

Søndag: Avreisedag. Frokost tilgjengelig fra kl. 07.00 Utsjekk senest kl. 10.00 Vi skysser ned til togstasjonen i Ladispoli-Cerveteri fra kl. 0700. Tidligere avganger enn dette må du bestille taxi. Vi hjelper deg gjerne med å bestille/innhente pris.

🌸Inkludert:

Vann, te, kaffe & frukt tilgjengelig til enhver tid
Frokost og middag
6 Dobbeltrom + 8 bad, derav 7 med dusj.
Basseng og treningsrom
Morgenyoga + ettermiddagsyoga for de som ønsker
Fottur i naturreservatet
Transport til og fra utflukter + inngang museum torsdag
Det er håndklær og sengetøy på villaen.

🌸Ikke inkludert:

Flybilletter t/r med bagasje
Tog tur/retur flyplass og Ladispoli-Cerveteri (togturen tar maksimum 1 time og koster fra 34 kr hver vei. (thetrainline.com)
Annen drikke enn vann, juice, te og kaffe
Lunsj
Vinsmaking lørdag ca. 200,- pr.pers (frivillig 😉 vi smaker god, lokal vin)
Du må ta med egen yogamatte

🌸Påmelding:

https://www.yogabalance.no/svarskjema-4899.html
Husk å merke med «Påmelding til Roma tur» + evt. Hvem du skal dele rom med + matallergier.
Så snart vi har mottatt påmeldingsskjema, sender vi faktura for depositum 2500,-
Gjenværende beløp betales 6 uker før avreise (begynnelsen av februar. Faktura blir tilsendt i god tid før)

🌸Avbestilling:

Vi organiserer rimelige turer slik at det skal være mulig for de fleste som vil å være med, men da blir vi også sårbare når det kommer til den økonomiske biten. Håper på forståelse for at dersom du må avbestille

💡Opptil 7 uker før avreisedag så tilfaller et kanselleringsgebyr på 2500 kr. (= depositumet)

💡Mellom 27.januar og 11.mars så tilfaller et kanselleringsgebyr på 4000 kr. (=depositum + faktura på 1500 kr)

💡Mellom 11.mars og frem til avreisedag så er det ingen refusjon.

💡Vi understreker at du er ansvarlig for å ordne opp mot flyselskapet.

🌸NB! I forhold til korona:

Dersom Norske myndigheter fraråder reise til Roma på grunn av smittefare, får du refundert det du har betalt. Vi understreker at du er ansvarlig for å ordne opp mot flyselskapet. Når det gjelder bestilling av flybilletter råder vi deg til å velge flybilletter som kan endres, og betale med kredittkort (de har som regel forsikring)

Vi vil sende deg en epost med praktisk info når turen nærmer seg. Da gleder vi oss til å reise på tur med deg til vakre Italia!

🌸🌸🌸Med vennlig hilsen Anneline & Mario Corino

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn