Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Yogatur til vakre Rauland og Lognvik fjellstue 11.-13.oktober 2024.

Ta gjerne med deg en venninne, venn eller din kjære. Dette er en stor, flott hytte på 600m2 som ligger i Vinje i Telemark ca 2,5 time fra Drammen.

Hytten ligger i et område preget av gamle tun og fjellgårder mellom majestetiske fjell. Like ved fjellhytten ligger det flotte turterrenget "Silkedalen" hvor det er muligheter for flotte turer.

Slik ser helgen ut:

Velkommen fra kl. 17, fredag. Ønsker du å komme før, for å gå en tur feks. er det parkeringsplass og merkede turstier rett utenfor fjellhytta. Vi samles til en deilig middag, når alle har ankommet, ca kl. 19. 

☀️Lørdag:
Morgenyoga med påfølgende herlig frokost. Deretter gjør vi oss klare for dagens tur. Været bestemmer litt hvor den går, så her blir det både plan A og B. Vi tar lunsjen ute i det fri og er tilbake en god stund før middag, slik at man kan kose seg med en god bok eller strikketøyet foran peisen, kose seg rundt bålpannen ute, ta seg en lur, en varm badstue..... rett og slett gjøre akkurat det man vil! Det blir også mulighet for en økt med Yin Yoga for de som ønsker, hvor vi tøyer og strekker i hele kroppen. Deretter blir det dekket til en herlig middag.

☀️Søndag: morgenyoga som etterfølges av en lang frokost. Tur for den som ønsker. Utsjekk fra fjellhytta kl. 13.00

På mine turer legger jeg opp til at man gjør det man vil! Jeg lager et program som man kan velge å følge eller ikke. Noen ganger så er det faktisk sånn at man kanskje har bedre av å krype opp i sofaen foran peisen, sette seg ute og nyte stillheten og nyte en varm kakao, mens andre er på tur. Det er sååå lov!!! 🥰

Lognvik Fjellstue består av 8 Soverom:
ENEROM: 1 rom m/ 1 enkeltseng
3 rom hvèr m/2 enkeltsenger
2 rom hvèr m/ èn dobbeltseng og èn enkeltseng
1 rom m/2 enkeltsenger og en familiekøye for inntil 3
1 rom m/2 køyesenger (4 sengeplasser)

🛀3 bad m/dusj + badstue + 5 toalett

Enerom: Ønsker du enerom og det kun er dobbeltrom igjen, koster dette 1000,- kr ekstra.

Pris: 3600kr pr pers og inkluderer yoga, tur og alle måltider (drikke annet enn te, kaffe, vann, juice og snacks må man ta med selv)

Påmelding:
Fyll ut skjemaet: https://www.yogabalance.no/svarskjema-4899.html
og opplys i merknader hvem du evt. skal dele rom med. Du vil få bekreftet om det er plass på epost og tilsendt en faktura med påmeldingsavgift på 1500 kr. Resten av beløpet blir fakturert og har betalingsfrist 4 uker før.

❗️Avbestilling:
Dersom du allikevel ikke kan reise, så vær oppmerksom på at påmeldingsavgiften ikke blir refundert.

Dersom du kansellerer 11.september eller senere, håper jeg på forståelse for at du ikke får tilbakebetalt noe av beløpet.

Jeg organiserer rimelige turer slik at det skal være mulig for de fleste som vil å være med, men da blir jeg også litt sårbar når det kommer til den økonomiske biten.

Mer info og pakkeliste kommer senere når turen nærmer seg!

Alltid spennende å se hvem som blir med! Jeg gleder meg til å treffe både gamle og nye bekjentskaper. Velkommen skal du være til en herlig helg! ❤️ Anneline 


🌸🌸🌸Anneline t: 452 58 392, post@yogabalance.no

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn