Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen til en helende onsdag 14.august kl. 18.00-19.45

Denne kvelden får jeg besøk av Sjaman Beate K. Streitlien, en nydelig dame jeg er så heldig å kjenne! 

Beate har samisk bakgrunn og er født i Kirkenes, og har vært sjaman siden 2016. Beate har gått i lære hos Sjaman/noaidi Eirik Myrhaug fra 2014-2016, men har med sin morfar, som praktiserende samisk Sjaman, tatt til seg lærdom og kunnskap i hele oppveksten. Å være Sjaman er en kunnskap som læres underveis gjennom livet, og tradisjoner som gjerne går i arv.

Trommehealing blir, i likhet med alle typer vibrasjons healing, en indre reise som er med på å løse opp i gamle energi blokkeringer. Mange erfarer at trommehealing fører til at man føler seg mer jordet og balansert, da mange kan oppleve å gå i dyp delta frekvens, som er nivået like før dyp søvn. 

Du kan lese mer om sjamanisme her: https://www.wanvig.no/hva-er-sjamanisme/

Vi starter kvelden med å lande på matten, komme i kontakt med pusten og fortsetter med deilig yin yoga som går ut på å strekke ca. 3-5 min i hver stilling, noe som hjelper oss å komme helt inn i bindevevet i kroppen vår. Har du spenninger, føler deg stiv og støl eller er utsatt for mye stress? Da er Yin veldig bra!Vi avslutter med trommehealing. En nydelig kveld, velkommen!

Bindende påmelding:

Healende kveld med Beate og Anneline

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn