Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

 

Velkommen til workshop med Veronica & Anneline

søndag 17.mars kl. 12.00-14.15

Sliter du med ømme, stive muskler? Hodepine? Eller føler at du har lite energi? Da kan du bli med på denne workshopen hvor du får mange gode råd og tips på hvordan du kan ta bedre vare på deg selv med enkle grep.

Veronica er nevrorefleksolog og vil vise punkter det er enkelt å stimulere selv ved muskulære/bindevevsplager. Hun vil også snakke om vagusnerven, vår største hjernenerve, som påvirker store deler av kroppen vår. Vi får mange gode råd på hvordan vi kan påvirke denne viktige nerven.

Etter seansen med Veronica går vi videre til nydelig Yin yoga med Anneline, hvor vi ligger i de ulike stillingene fra 3-5 minutter for å komme inn i dyp muskulatur og bindevevet i kroppen. Yin yoga er kanskje det nærmeste man kommer meditasjon samtidig som du ligger i stillinger. Her lærer du gode øvelser for å løse opp i stiv muskulatur og ikke minst det å rette oppmerksomheten innover i kroppen, og nyte ro og stillhet.

Velkommen til en avslappende og deilig søndag fylt med gode råd og tips for å bli enda bedre på å ta vare på deg selv!

Workshop 17.mars kl. 12-14.15

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn