Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

En feil har skjedd.

Først av alt gratulerer så mye med graviditeten! ❤ 

Som gravid kan man kjenne på frykt, glede, angst og bekymringer, og nøkkelen til å takle disse bølgende av følelser sitter mye i hvordan vi puster.

Under graviditeten er det også godt og viktig å få beveget på kroppen. Denne søndagen skal vi bevege oss gjennom både Hatha, Yin og avspenning. Vi skal komme i kontakt med pusten, styrke kroppen og tøye godt. Og underveis i timen vil du få mange gode tips og råd, som du også vil få i et hefte som du kan ta med deg hjem.

Hatha yoga: I graviditeten er det også viktig å styrke kroppen! Tenk på alle forandringer kroppen din er gjennom på kort tid!

Yin Yoga: Vi tøyer i musklene, og ligger i stillingene i 3 minutter. Kanskje det nærmeste du kommer meditasjon, samtidig som du strekker dypt inn i muskulatur og helt inn i bindevevet i kroppen. Nydelig for kropp og sjel!

Pust: Ved hjelp av puste kan vi påvirke vår sinnstilstand. I løpet av denne workshopen skal vi gjennom ulike pusteøvelser, som kan være fine redskap både under fødselen, men også i livet generellt. 

Avspenning: Vi avslutter workshopen med en herlig avspenning, hvor vi spenner av i alle musklene i kroppen, og bare hviler. Det å minne seg selv på viktigheten av å bare lukke øynene, puste rolig, bare være uten at det skjer noe som helst annet, er viktig i hele livet, og også under graviditeten, hvor du skal lade deg opp til både fødsel og barseltid.

Alle som er gravid fra uke 12 og oppover er velkommen! Det gjør ingenting om du ikke har vært på yoga tidligere, dette er yoga for alle! Også deg som har gått på kurs hos meg tidligere. Kanskje du ønsker litt repetisjon, eller bare ha en søndag som er bare for deg og tid for ro, hvile og deilig yoga. ❤ 

🌸mandag 18.desember kl. 12.00-14.15

🌸Pris: 600 kr.

🌸Ta med: yogamatte, vannflaske og teppe.


Velkommen på deilig yoga!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn