Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen til en magisk opplevelse på Yoga Balance i Drammen!

Velkommen til en magisk opplevelse!
Søndag 7.april kl 15.00-17.00 gir Circles of Sound gongbad på Yoga Balance i Drammen. Du kan synke ned i matten og nyte mytiske musikalske landskap, dyp avspenning og "en massasje av energisystemet" med gonger og meditativ musikk.
Circles of Sound er kjent for mytiske toner, nordisk ursang og meditativ musikk. I tillegg til konserter i Norge og Nederland, holder de jevnlig gongbad/meditative konserter i Emanuel Vigeland Museum i Oslo. Under gongbadet vil de vakre overtonene fra gongene veves inn i toner fra instrumenter som fløyte, harpe, gitar, vokal, hangdrum, didgeridoo og tibetanske syngeboller.
Gongene er spesielle instrumentter, rike på overtoner. De kan gi en opplevelse av å være i en tidløs tilstand og virke dypt avslappende på tilhørerne. Det brukes flere ulike gonger, med en stor symfonisk gong som hovedinstrument. For å oppleve det fulle potensialet til gongene anbefaler vi publikum å ligger, men det er også mulig å sitte. Gongene spilles i sekvenser og du vandrer mellom gongsekvensene og de musikalske landskapene som Circles of Sound skaper. Selve gongbadet vil vare i rundt 1 time og 15 minutter.
Pris: kr 450,-
Adresse: Yoga Balance, Nedre Storgate 12,3015 Drammen
NB! Ta med yogamatte og pledd. Vi anbefaler å komme til lokalet rundt 10-15 min før arrangementet starter.
Det er begrenset plass til 20 stykker.
Mer om Circles of Sound:
Circles of Sound består av Grethe Midgaard Torrissen og Frans Hamer.
Grethe er gongspiller, yoga- og meditasjonslærer og sanger, og har over en rekke år arbeidet med å la interessen for meditasjon og natur utfolde seg i musikalske landskap. Hennes røtter i det samiske har også inspirert deler av musikkbildet. Grethe er yogalærer innen klassisk yoga (hatha yoga), kundaliniyoga og medisinsk yoga.
Frans Hamer er multiinstrumentalist og musikkterapeut fra Nederland. I en årrekke har han arbeidet i helsevesenet i Nederland med musikk for alle faser i livet fra barn til livets utgang. På en imponerende måte kan han veksle mellom instrumenter som fløyte, gitar, harpe, hangdrum, didgeridoo og piano, og har en egen evne til å treffe livsnerven og det meditative med musikken som han komponerer og spiller. 

Påmelding til Gongbad 7.april

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn