Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Vår kropp er skapt for bevegelse, og det står i sterk kontrast til hverdagen vår hvor de fleste sitter i timesvis foran en pc. Vi rett og slett sitter oss syke og får ofte vondter i rygg, nakke og skuldre. Men spenninger kan også komme av andre ting, vi er et produkt av det som skjer rundt oss - og bare livet da, det kan jo være ganske tøft til tider, og da kan man kjenne hvordan kroppen blir påvirket. Hodet og kropp hører såå sammen. I yoga lærer vi verkrøy for å bli bedre til å takle når livet butter litt imot.

Det er nettopp derfor yoga har blitt så viktig i vår tid. I yoga strekker og tøyer vi hele kroppen, i tillegg til at vi styrker muskulatur og ikke minst har fokus på pusten vår. Det som skiller yoga fra andre treningsformer er at vi bruker pusten aktivt under hele timen. Pusten er så viktig for å roe oss ned, og for å bli kvitt spenninger i kroppen.

På dette kurset lærer du ulike verktøy, teknikker og øvelser både for å løse opp i spennninger, men også for å forebygge nye vondter. Det er altså mange fordeler ved å sette av tid til deg selv hvor du tar vare på helsen din!

Det som er så fantastisk med denne treningsformen er at alle kan gjøre yoga, uansett alder, kjønn, trent eller utrent og uansett er dette en nydelig start på dagen og en god investering!

Har du noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte meg enten på epost post@yogabalance.no eller tlf.45258392.

Velkommen på yoga!

Påmelding til 8 ukers kurs m/fokus på Rygg, skuldre og nakke

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn