Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen på 2.juledags yoga!

Føler du for å bevege deg litt i julen? Bli med på en deilig økt hvor du får beveget hele kroppen! Jeg har 2 ulike timer denne dagen:

Hatha Yoga kl. 11.00-12.15

Velkommen til en deilig time hvor du kommer i kontakt med pusten din og hvor vi styrker og strekker i hele kroppen og avslutter med en deilig avspenning.Unn deg en pause fra alt og bli med på en nydelig start på dagen!

Timen foregår i et rolig tempo. Denne timen passer for alle, også deg som ikke har vært på yoga før. Det som er fint med yoga, er at både nybegynnere og erfarne kan ha yoga sammen. Det er hvor dypt du justerer deg inn i stillingene, som avgjør hvor intens time du ønsker. 

Bindende påmelding her: http://www.yogabalance.no/svarskjema-6304.html

Styrke & Yin yoga kl. 13.00-14.15

Velkommen til en skikkelig gøyal time! Her får du virkelig styrket kroppen din og blir skikkelig varm, før vi fortsetter med deilig yin yoga hvor vi ligger og tøyer i 3-5 minutter i hver stilling.

Liker du timer med høy intensitet og mye styrke? i tillegg til at du får tøyet skikkelig godt i kroppen? Da er dette timen for deg!

Bindende påmelding her:http://www.yogabalance.no/svarskjema-6111.html

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn