Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Blir med en herlig gjeng med både kvinner og menn hver fredag!

Kjenner du at du har lyst til å trene hele kroppen din? Både trene styrke og tøye godt ut? Få bedre balanse og pust? Da er yoga noe for deg!

Dette er en Hatha time, hvor jeg oppfordrer pensjonister og godt voksne, som liker rolige timer, til å være med. Det som er så fint med yoga er at du både styrker og tøyer i hele kroppen. Derfor vil du ved å praktisere yoga merke at du blir både sterkere i tillegg til at du blir smidigere og mykere. Vi trener også balansen og avslutter timen med en deilig avspenning. Dette er yoga som passer for alle, om du er trent eller utrent, mann eller kvinne! Her finner du ingen kompliserte øvelser. Du kan altså fint bli med selv om du aldri har praktisert yoga tidligere!

Ingen er for stiv i kroppen for å gå på yoga! Bli med på en herlig start på fredagen!

Jeg vet at dere seniorer har mange jern i ilden, og at det kan være det er fredager dere ikke har mulighet til å komme. Du har derfor alltid muligheten til å ta igjen timer du går glipp av, såfremt det er innenfor kursperioden og ledig på timen. Jeg har også senioryoga på onsdager kl. 10.30-12, så du kan ta igen timer på denne timen. 

Jeg oppfordrer menn til å bli med! Vi har en annen mann på fredagsyoga, som sier han aldri skal slutte med yoga, så tør å bli med du og!

🌸Fredager kl. 10.30-12.00
🌸8 ukers kurs 1700,- pr pers.
🌸Du må ha med egen matte (vi har matter for salg 299,-)
🌸Påmelding: https://www.yogabalance.no/svarskjema-4899.html(bindende påmelding)
🌸Kun 8 plasser totalt
🌸Adresse: Nedre Storgate 12, 2 etg. (midt i gågaten i Drammen)
🌸Parkering: Grew wedel p-hus er nærmeste parkering, men du kan være heldig å finne 3 timers gratis parkering v/Losjeplassen v/AASS bryggeri.
🌸Som kursdeltaker får du også link til videoer, slik at du kan gjøre yoga hjemme så ofte du ønsker, og 1/2 pris på drop in timer (ord.pris 250,-)
🌸Instruktør: Anneline

Ring meg gjerne på tlf: 45258392, om du har noen spørsmål.

Ps! Dersom vi blir nedstengt pga korona, vil timene foregå på Zoom, som fungerer veldig bra. Dette er veldig enkelt, og du kan se direkte overførte timer fra din pc, tv, tlf el. Jeg hjelper deg om du ikke har gjort det før!

Velkommen på yoga, da håper jeg å se deg! Namaste Anneline

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn