Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Bli med en herlig gjeng, og tren hele kroppen din!

Kjenner du at du har lyst til å trene hele kroppen din? Både trene styrke og tøye godt ut? Få bedre balanse og pust? Da er yoga noe for deg!

Dette er en Hatha time, hvor jeg oppfordrer pensjonister og godt voksne, som liker rolige timer, til å være med. Det som er så fint med yoga er at du både styrker og tøyer i hele kroppen. Derfor vil du ved å praktisere yoga merke at du blir både sterkere i tillegg til at du blir smidigere og mykere og får bedre balanse. Dette er yoga som passer for alle, om du er trent eller utrent, mann eller kvinne! Her finner du ingen kompliserte øvelser. Du kan altså fint bli med selv om du aldri har praktisert yoga tidligere!

Ingen er for stiv i kroppen for å gå på yoga! Bli med på en herlig start på dagen og en god investering i din helse!

Jeg vet at dere seniorer har mange jern i ilden, og at det kan være det er uker hvor dere ikke har mulighet til å komme. Du har derfor alltid muligheten til å ta igjen timer du går glipp av, såfremt det er innenfor kursperioden og ledig på timen du ønsker. Du kan velge mellom disse 2 kursene:

se timeplan og mer info om neste kurs, priser etc her: http://www.yogabalance.no/timeplan-28562s.htm

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn