Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

En feil har skjedd.

 


Velvære, Massasje, Kvinne, Skjønnhet

Hva er Reiki healing?

Reiki er en av de mest utbredte metodene for healing og selvutvikling og er en japansk healing form som ble oppdaget av japaneren Dr. Mikao Usui i 1914. Reiki healing blir brukt i hele verden og også flere sykehus bruker denne healing formen.Reiki behandling er en metode som gir avslapning med en dyp effekt og er en form for helbredelse som alltid fungerer der kroppen trenger det mest for øyeblikket.

Hva kan Reiki healing hjelpe mot?

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår i mitt nydelige studio i gågaten i Drammen. Dette er en gammel bygård, med en nydelig atmosfære. Du ligger på en behandlingsbenk, med teppe over deg, så du ligger godt, avslappet og trygt med behagelig bakgrunns musikk. Under behandlingen legger jeg hendene mine lett på kroppen din, slik at Reiki energien strømmer via mine hender og inn i kroppen din. Man kan føle behandlingen litt ulikt fra person til person, men enten kan det oppleves som en varme, kulde eller trykk på behandlinspunktet eller andre steder i kroppen. Behandlingen foregår i hodet og ansikt, hals, bryst, mage, skuldre, rygg og sete og avsluttes under føttene. Behandlingen tar ca. 60 minutter.

Etter behandlingen er det bra med fred og ro. For eksempel gå en rolig tur. Du kan føle på ulike følelser som glede og at du føler deg uthvilt til at du føler deg sliten, litt nedstemt  og lei deg. Uansett følelser er det en helbredelsesprosess som er satt igang. Det er viktig å møte opp med et åpent sinn, og bare stole på at det som skal skje er det som skal skje. Reiki energien strømmer inn til områdene som du har behov for i øyeblikket, energien søker de områdene som er i ubalanse.Det er ikke mulig å bestemme resultatet på forhånd, men du kan alltid stole på at det som kommer er riktig for deg. Reiki energien jobber på en slik måte at den strømmer til de områdene i kroppen som har blokkeringer og blir ladet med positiv energi.Reiki energien er helbredende og løser opp i negativ energi slik at den forsvinner. Reikin renser energiflyten i kroppen og lar livskraften flyte fritt, og når dette skjer, får kroppen lov til å helbrede seg.

Kan man få noen bivirkninger av behandlingen?

Reiki healing er helt ufarlig og kan aldri overdoseres. 

Anbefalte behandlinger og pris:

Behandlingen koster 800 kr for 60 min. Det er anbefalt med 3 behandlinger, med ca. en ukes opphold mellom hver behandling. Velger du å booke 3 behandlingstimer koster dette 2200 kr.

NB! Jeg vil alltid anbefale deg å oppsøke legen din først, dersom du  kjenner på endringer i kroppen din og hvis du føler deg syk.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn