Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen til en helende fredag 27.januar kl. 18.00-19.45

Denne fredagen får jeg besøk av Sjaman Beate K. Streitlien, en nydelig dame jeg er så heldig å kjenne! 

Beate har samisk bakgrunn og er født i Kirkenes, og har vært sjaman siden 2016. Beate har gått i lære hos Sjaman/noaidi Eirik Myrhaug fra 2014-2016, men har med sin morfar, som praktiserende samisk Sjaman, tatt til seg lærdom og kunnskap i hele oppveksten. Å være Sjaman er en kunnskap som læres underveis gjennom livet, og tradisjoner som gjerne går i arv.

Trommehealing blir, i likhet med alle typer vibrasjons healing, en indre reise som er med på å løse opp i gamle energi blokkeringer. Mange erfarer at trommehealing fører til at man føler seg mer jordet og balansert, da mange kan oppleve å gå i dyp delta frekvens, som er nivået like før dyp søvn. 

Du kan lese mer om sjamanisme her: https://www.wanvig.no/hva-er-sjamanisme/

Vi starter kvelden med å lande på matten, komme i kontakt med pusten og fortsetter med deilig yin yoga som går ut på å strekke ca. 3 min i hver stilling, noe som hjelper oss å komme helt inn i bindevevet i kroppen vår. Har du spenninger, føler deg stiv og støl eller er utsatt for mye stress? Da er Yin veldig bra!Vi avslutter med trommehealing. En nydelig start på helgen, velkommen!

Bindende påmelding:

Healende fredag med Beate og Anneline

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn