Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen til en himmelsk lørdag med astrolog Nora Solberg!

Denne lørdagen er helt fullbooket, men det blir nok flere anledninger! Har du lyst til å være på venteliste for neste mulighet? Send påmeldingsskjema og merk at du vil vite om neste arrangement.

Vi gjentar suksessen og jeg gleder meg stort til å få besøk av fantastiske, kunnskapsrike, veldig inspirerende og nydelige Nora igjen i februar! Dette er en utrolig spennende opplevelse for deg som er nysgjerrig på hvordan stjernene og planetene faktisk påvirker deg! Det å få bekreftelse på alle disse kvalitetene som faktisk gjør deg så unik-og som påvirker oss ubevisst i våre valg! Bare å glede seg!!

Nora mh Solberg er utdannet astrolog og lidenskapelig opptatt av sammenhenger mellom det bevisste og ubevisste i oss og Nora vil lede dagen med både øvelser og perspektiv. Hun bruker astrologien til å forklare og utdype våre potensialer, unike talenter og fellestrekk.

Denne lørdagen skal vi utforske sammenhenger og øvelser sett fra astrologisk perspektiv. Solsystemet vårt, stjernetegn og planetene setter oss i forbindelse med store linjer og vi inviterer til en herlig dag der yoga og astrologi kobles sammen.

I mange Yoga tradisjoner har man til alle tider sett opp mot månen og planetene for å bruke kosmisk rytme til å finne når det er optimale dager og timer for å gjøre bestemte yoga øvelser. Månen har alltid vært sentral i kvinners liv og flere planeter og sykluser som også spiller inn. Det er tider for å avslutte og andre for starte, eller frigjøre energi ved å øke bevisstheten og flyten av energi i kropp og sinn.

Ta med matta for vi skal gjøre noen yogaøvelser som forbinder oss med kosmiske perspektiver og støtter utvikling av hjernen og utholdenhet i kroppen. Det er nye tider og mye vi skal tåle i kropp og sinn, så evnen til å forbli fleksibel og holde høyt perspektiv er vesentlig for å ikke havne i en mentalkarusell eller wifi tåke. Nora holder en munter prat om astrologiske prinsipper. Det blir konkrete tips om balanse, energi, bevissthet og glede. Vi vil også ha et lite avbrekk med 30 min YIN yoga med meg (Anneline), bare for å tømme hodet, og roe ned nervesystemet før neste økt med masse kunnskap.

Nora avslutter dagen med et nydelig lydbad. Vi tuner oss inn på universets lyder for å gi oss vibrasjonen av planetene i et avslappende gongbad der vibrasjonene går forbi ord, og klangen av kosmos når oss på celleplan.

PS! Oppgi fødselsdata og fødested ved påmelding, så får du vite litt om ditt eget horoskop.

Varmt velkommen! ♥

Mer om Nora Solberg her: 

https://clearhomespaces.com/

https://podcasts.apple.com/de/podcast/76-astrologi/id1508776022?i=1000542277854

 

Velkommen til en himmelsk lørdag med astrolog Nora Solberg

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn