Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen til en stjernespekket, himmelsk fredag med astrolog Nora Solberg

Denne kvelden skal vi utforske sammenhenger og øvelser sett fra astrologisk perspektiv. Solsystemet vårt, stjernetegn og planetene setter oss i forbindelse med store linjer og vi inviterer til en intim kveld der yoga og astrologi kobles sammen.

Jeg er så heldig å få besøk av Nora mh Solberg som er utdannet astrolog og lidenskapelig opptatt av sammenhenger mellom det bevisste og ubevisste i oss og Nora vil lede kvelden med øvelser og perspektiv. Hun bruker astrologien til å forklare og utdype våre potensialer, unike talenter og fellestrekk.

I mange Yoga tradisjoner har man til alle tider sett opp mot månen og planetene for å bruke kosmisk rytme til å finne når det er optimale dager og timer for å gjøre bestemte yoga øvelser. Månen har alltid vært sentral i kvinners liv og flere planeter og sykluser som også spiller inn skal du få høre om denne kvelden. Det er tider for å avslutte og andre for starte, eller frigjøre energi ved å øke bevisstheten og flyten av energi i kropp og sinn.

Ta med matta for vi skal gjøre noen yogaøvelser som forbinder oss med kosmiske perspektiver og støtter utvikling av hjernen og utholdenhet i kroppen. Det er nye tider og mye vi skal tåle i kropp og sinn, så evnen til å forbli fleksibel og holde høyt perspektiv er vesentlig for å ikke havne i en mentalkarusell eller wifi tåke. Nora holder en munter prat om astrologiske prinsipper. Det blir konkrete tips om balanse, energi, bevissthet og glede.

Nora bruker gong for å gi oss vibrasjonen av planetene i et avslappende gongbad der vibrasjonene går forbi ord, og klangen av kosmos når oss på celleplan.

Dette blir en spennende start på helgen, altså, velkommen skal du være! ♥

 

PS! De som ønsker det, får noen stikkord om sitt eget horoskop, ved å oppgi fødselsdata til Nora ved påmelding.

Mer om Nora Solberg her: 

https://clearhomespaces.com/

https://podcasts.apple.com/de/podcast/76-astrologi/id1508776022?i=1000542277854

 

Velkommen til en himmelsk fredag med astrolog Nora Solberg

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn