Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Yogatur til vakre Tinn i Telemark 11.-13.sept

Jeg elsker å gå i fjellet, elsker yoga og å lage og nyte god mat i godt selskap! Er du enig? Så bli med meg på tur, da vel!
 
Nå er det 3. gang jeg arrangerer tur til Lognvik Fjellstue, som jeg har blitt så glad i! Dette blir en skikkelig jentehelg fylt med yoga, fjellturer og deilig mat. På mine turer legger jeg opp til at man gjør det man vil! Jeg lager et program som man kan velge å følge eller ikke. Noen ganger så er det faktisk sånn at man kanskje har bedre av å sette seg i solveggen og bare nyte stillheten, mens andre er på fjelltur. Det er sååå lov!!! 
 
Dette er en stor, flott hytte på 600m2 som ligger i Vinje i Telemark ca. 2,5 time fra Drammen.
 
Hytten ligger i et område preget av gamle tun og fjellgårder mellom majestetiske fjell. Lognvik vatnet ligger rett nedenfor fjellstuen.
 
Vi kommer opp fredag ettermiddag. Når vi har kommet oss på plass, samles vi rundt bordet og nyter en deilig middag.
 
☀️Lørdag: morgenyoga og en god frokost. Deretter gjør vi oss klare for dagens fjelltur. Været bestemmer litt hvor den går, så her blir det både plan A og B. Vi koser oss med lunsj ute i det fri. Når vi er tilbake blir det yin yoga hvor vi strekker og tøyer i hele kroppen -herlig etter en lang tur. Før middag får du tid til å bade i Lognvik vatnet, lese bok, ta badstue, sove....rett og slett gjøre akkurat det du vil! Deretter blir det en herlig middag!
 
☀️Søndag: morgenyoga og en god frokost. Ny fottur og lunsj i det fri for de som ønsker det. Har du heller lyst til å reise tidlig hjem, så kan du selvfølgelig gjøre det.
 
☀️8 Soverom:
NB! Pga korona, er det maks 11 personer, som kan melde seg på.
1 rom med 1 enkeltseng
3 rom hvèr med 2 enkeltsenger
2 rom hvèr med èn dobbeltseng og èn enkeltseng
1 rom med 2 enkeltsenger ogen familiekøye for inntil 3
1 rom med 2 køyesenger (4 sengeplasser)
 
🛀3 bad + badstue
 
Pris: 2700kr pr pers og inkluderer yoga, turer og alle måltider (drikke annet enn te, kaffe, vann, juice må man ta med selv)
 
Prisen er satt utifra at man er 2 på hvert rom, ønsker dere å være 3 eller 4 på rommene, så er dere velkommen til det! Det finnes også 1 enkeltmannsrom. (Førstemann til mølla 😉) NB! pga korona kommer du ikke til å ende opp på soverom sammen med ukjente. Du er hjertelig velkommen til å melde deg på, selv om du ikke reiser sammen med andre.
 
Påmelding:
for hver person som skal være med på turen, og opplys i merknader hvem du skal dele rom med. Du vil få bekreftet om det er plass på epost og tilsendt en faktura for påmeldingsavgift på 1000,- pr person. Resterende beløp må betales senest 28/8. (faktura blir tilsendt)
 
🌸Avbestilling:
Dersom du allikevel ikke kan reise, så vær oppmerksom på at påmeldingsavgiften ikke blir refundert.
Dersom du avbestiller etter 27.august, så håper vi på forståelse for at vi ikke kan tilbakebetale noe av beløpet. Jeg organiserer rimelige turer slik at det skal være mulig for de fleste som vil å være med, men da blir jeg også litt sårbar når det kommer til den økonomiske biten.
 
NB! I forhold til korona:
Dersom Norske myndigheter fraråder turen pga grunn av smittefare, blir turen kansellert og du får tilbakebetalt beløpet minus påmeldingsavgiften.
 
Mer info og pakkeliste kommer senere når turen nærmer seg!
 
Alltid spennende å se hvem som blir med! Jeg gleder meg uansett til å treffe både gamle og nye bekjentskaper. Velkommen skal du være! ❤️ Namaste Anneline
Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn