Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Yogatur til Sverige 28.-30.august!

Kun to timers kjøring fra Oslo ligger denne idylliske villaen!

Det er tøffelavstand til stranden og badebrygga. Den gamle sveitservillaen og kjøpmannsgården, fra 1880, er totalrenovert med innlagt vann og toalett. Villaen har en deilig stor hage og strandtomt på tre mål med utgang til offentlig strand.

Frister det? Kun 12 plasser, og førstemann til mølla!

Totalt 12 sengeplasser:NB! Kun 2 dobbeltrom igjen!
4 av soverommene har dobbeltseng,
1 rom med enkeltseng
1 rom har 1 dobbeltseng + 1 forrom med en enkeltseng, altså supert for 3 venninner på tur.

🛀1 felles bad med dusj, toalett og bidè + 1 separat toalett.

Med villaen hører det med både robåt og kajakk. Det tar feks 15-20 minutter til en Cafe med verdens beste kaker, og en brukt og antikk butikk. Det finnes også golfbaner i nærheten.

Nærmere program kommer senere, men det er som alltid på mine turer lagt opp til Yoga, fotturer, lave skuldre og god mat.

Pris: 2700kr pr pers og inkluderer yoga, turer og alle måltider (drikke annet enn te, kaffe, vann, juice må man ta med selv)

Prisen er satt utifra at man er 2 på hvert rom, så melder du deg på alene, kan det være at du må dele rom med noen andre.

Påmelding:
Fyll ut skjemaet: https://www.yogabalance.no/svarskjema-4899.html for hver person som skal være med på turen, og opplys i merknader hvem du skal dele rom med. Du vil få bekreftet om det er plass på epost og tilsendt en faktura for påmeldingsavgift på 1000,- pr person. Resterende beløp betales når det nærmer seg.

Avbestilling:
Dersom du allikevel ikke kan reise håper vi på forståelse for at påmeldingsavgiften ikke blir returnert. Dersom du avbestiller mindre enn 4 uker før turen, og vi ikke får fylt opp rommet med noen andre, så håper vi på forståelse for at vi ikke kan tilbakebetale noe av beløpet. Jeg organiserer rimelige turer slik at det skal være mulig for de fleste som vil å være med, men da blir jeg også litt sårbar når det kommer til den økonomiske biten.

Mer info og pakkeliste kommer senere når turen nærmer seg!

Alltid spennende å se hvem som blir med! Jeg gleder meg uansett til å treffe både gamle og nye bekjentskaper. Velkommen skal du være! ❤️


Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn