Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hos oss skal du føle deg trygg, så takk for at du:

 

Mistenker du at du kan være smittet anbefales det at du ringer legevakten på telefonnummeret 116 117 (døgnåpent) for å få en vurdering om testing er aktuelt. Du vil få avtalt tid for testing. Testing for koronavirus foregår i testtelt på parkeringsplassen ved Fylkeshuset.

 

Håper alle har en lav terskel for å si ifra dersom man er smittet, og kontakter Anneline på tlf: 452 58 392 / post@yogabalance.no. Vi som arrangør har ansvar for å ha fullt navn og tlf.nr på alle kursdeltakere, for en eventuell smittesporing. Dersom en deltaker melder fra at en er smittet, så kontakter vi helsesykepleier i kommunen, og de tar det derfra. Dette gjelder selvfølgelig også dersom en av oss som er instruktører er smittet.

Vi understreker at dette kan skje absolutt alle nå som hverdagen er i gang igjen, du vil få full diskresjon om du melder fra at du er smittet! Sammen kan vi holde smittetallene lave!

Velkommen på yoga!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn