Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

I yoga trener du hele kroppen din hver eneste time. Du både styrker og tøyer noe som betyr at du blir både sterkere og mer smidig. Det som skiller yoga fra andre treningsformer er pusten.

Ungdomtiden kan være en vanskelig tid, og i yoga lærer du å takle utfordringer som kommer, respektere deg selv - og andre i tillegg til å lære øvelser for pust og avspenning som er gode verktøy å ha når du opplever stress i livet, som feks før eksamener.

Det som er så fint med yoga er at det har ingen ting med prestasjon å gjøre! Det handler om deg på din matte og du trener utifra dine forutsetninger. Det har ingenting å si om du har trent mye eller lite tidligere, om du er gutt eller jente. Denne timen er åpen for alle!

Ønsker du å prøve en time før du bestemmer deg for å melde deg på kurs? Da har du muligheten fredag 27.mars kl. 15.00-16.15 Påmelding= vipps 250,- til 45258392 og merk med yoga 27/3.

🌸Hvor: Nedre Storgate 12, Drammen
🌸Når: Fredager kl. 15.00-16.15- oppstart uke 16
🌸Pris: 5 ukers kurs 1100,- pr.pers.
(Du kan ta igjen timer du ikke kan, på andre yogatimer såfremt det er plass på timen og innenfor kursperioden.)

🌸Instruktør: Trond Egil

🌸Påmelding: (NB! Bindende påmelding!) https://www.yogabalance.no/svarskjema-4899.html
og angi hvilket kurs du ønsker å melde deg på.

Du kan lese mer om Trond Egil her: https://www.yogabalance.no/om-trond-egil-28484s.html

Velkommen skal du være! 🙏

🦋Namaste Trond Egil

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn