Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

En gang i måneden har vi "yoga for en bedre verden" her på yoga Balance. Det betyr at 100% av det vi får inn på yoga denne dagen, går til noe vi brenner for, og som vi ønsker å hjelpe! Sammen kan vi gjøre en forskjell for noe eller noen! ❤

Påmelding til post@yogabalance.no

Du får en bekreftelse på om timen blir noe av dersom minimum 3 personer har meldt seg på.

Pris: minimum 250,- eller om du ønsker å donere mer.
(Påmelding senest 3 timer før timen starter. Om du av en eller annen grunn ikke møter til betalt time, håper vi på forståelse for at du ikke får refundert beløpet)

22. NOVEMBER kl. 13.00-14.15 - online via Zoom
Yin m/Anneline
Pengene denne dagen går til organisasjonen Rett Fram de jobber med barn og unge i Drammen, som av en eller annen grunn holdes utenfor det sosiale fellesskapet pga sykdom, økonomiske grunner eller vanskelig oppvekst. Rett fram sørger for at disse barna får gode opplevelser på bursdager, jul, ferier og andre dager i løpet av året. 

Timen vil foregå via Zoom, og du får tilsendt link 3 timer før timen starter.

Zoom via pc: kun å trykke på linken jeg sender.
Zoom via ipad/mobil: last ned Zoom appen og trykk på tilsendt link.


12. DESEMBER kl. 12.00-13.15
Hatha m/Trond Egil
Pengene går til Bija Organization som jobber for å bekjempe fattigdom og klimaendringer. Organisasjonen drives av instruktøren for denne timen. 

Velkommen på yoga! 

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn