Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Vi på Yoga Balance har bestemt oss for at 1 gang i måneden skal vi ha "yoga for en bedre verden". Det betyr at 100% av det vi får inn på yoga denne dagen, går til noe vi brenner for og som vi ønsker å hjelpe! Sammen kan vi gjøre en forskjell for noe eller noen!

Påmelding= vipps minimum 250,- (eller hvor mye du ønsker over 250,- ) til 45258392 og merk yoga + dato

1. FEBRUAR - Yogaflyt m/Tonje kl. 12.00-13.00
Dette er en skånsom og myk time, som inneholder basisøvelser hvor vi både styrker og tøyer kroppen. Vi starter mykt for å skape sirkulasjon, klargjøre kroppen og lande i pusten. Videre flyter vi mellom stillinger og skaper varme i kroppen. Midt i timen utfordrer vi oss litt på styrke og utholdenhet før vi bruker tid på å lande og roe ned. Vi avslutter med en deilig avspenning. Du vil altså få en time som vi gjør både sterke stående stillinger og forankrende mygjørende sittende stillinger. Timen passer for alle.

Pengene vi får inn denne dagen går til organisasjonen WWF Verdens naturfond. Dyrene i Australia trenger oss! Australia er midt i de mest katastrofale skogbrannene landet noen gang har vært vitne til. Det er anslått at mer enn en milliard dyr har mistet livet til nå. Dette hjerteskjærende tapet omfatter tusenvis av dyrebare dyrearter og i tillegg er ernorme mengder dyr såret og hjemløse. WWF fokus nå er på redningsarbeid og de samarbeider med organisasjoner som kan gi den nødvendige medisinske bistand til de sårede dyrene. WWF Australia samler nå inn penger for et langsiktig arbeid med å gjenopprette dyrenes leveområder og viktig natur, når brannene er stoppet. 🐆🐘🦘🦌🐍🐢🐒🐬🦚🦢🐄🦒


28. MARS - Hatha yoga m/Anette kl. 12-13.15
En Hatha yoga time består av både sittende og stående stillinger i tillegg til vridninger, forover og bakoverbøyninger. Etter en god oppvarming fortsetter vi med styrkeøvelser før vi fortsetter med øvelser nede på matten hvor vi strekker og tøyer i hele kroppen. Du blir også introdusert til ulike pusteteknikker (Pranayamas) som kan være godt redskap i en travel hverdag. Vi avslutter timen med en deilig avspenning. Timen passer for alle.

Pengene vi får inn denne dagen går til organisasjonen "Bija Organization" 🌱🐟en veldedig organisasjon som jobber mot fattigdom og klimautfordringer. De bidrar blant annet med at familier ,som lever i områder preget av lange tørkeperioder, kan produsere egne grønnsaker og fisk v/hjelp av "Aquaponics" metoden. Trond Egil Thorrud fra Drammen, er grunnlegger av Bija, og vier hele sitt liv til å hjelpe andre i nød! Se Trond Egil Thorrud og hans team sin fantastiske innsats på https://www.bijaorganization.org eller FB siden Bija Organization.

26. APRIL-yoga & styrke m/Anneline kl. 11.00-12.15
Kjenner du for å svette skikkelig, og virkelig få deg en allround styrketrening? Da er dette timen for deg! Vi starter i kjent yogastil, men etter en god oppvarming fortsetter vi timen med styrkeøvelser hvor vi blant annet bruker strikker. Vi avslutter timen med å tøye ut før en kort liten avspenning. En herlig start på søndagen! Klassen ledes av Anneline.

Dette har vi samlet inn foreløpig: 

12. JANUAR -yoga & styrke m/Anneline kl. 11.00-12.15
Totalt innsamlet: 3050 kr til "one family -no borders"❣️👫👫❣️ se deres fantastiske arbeid her: https://www.facebook.com/ONEFAMILYNOBORDERS/

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn