Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen til en magisk opplevelse på Yoga Balance i Drammen!

Circles of Sound er kjent for mytiske toner, nordisk ursang og meditativ musikk. I tillegg til konserter i Norge og Nederland, holder de jevnlig gongbad/meditative konserter i Emanuel Vigeland Museum i Oslo. Søndag 3. desember kl 15:00 vil de gi et gongbad i Drammen. Her vil de vakre overtonene fra gongene veves inn i toner fra instrumenter som fløyte, harpe, gitar, vokal, hangdrum, didgeridoo og tibetanske syngeboller.
Gongene er spesielle instrumentter, rike på overtoner. De kan gi en opplevelse av å være i en tidløs tilstand og virke dypt avslappende på tilhørerne. Det brukes flere ulike gonger, med en stor symfonisk gong som hovedinstrument. For å oppleve det fulle potensialet til gongene anbefaler vi publikum å ligge under konserten, men det er også mulig å sitte. Gongene spilles i sekvenser og du vandrer mellom gongsekvensene og de musikalske landskapene som Circles of Sound skaper.
Gongbadet er nå helt fullbooket, men sett deg gjerne på venteliste, det kan jo være noen som faller fra når det nærmer seg. For å sette deg på venteliste, må du sende inn påmeldings skjemaet under, så hører du fra meg dersom det skulle bli plass ;)
Gongbadet/konserten begynner presis kl 15:00 og vi anbefaler å komme 10-15 minutter før konsertstart. Konserten/arrangemntet varer ca 1 t og 30 min.
Mer om Circles of Sound:
Circles of Sound består av Grethe Midgaard Torrissen og Frans Hamer.
Grethe er gongspiller, meditasjonslærer og sanger, og har over en rekke år arbeidet med å la interessen for meditasjon og natur utfolde seg i musikalske landskap. Hennes røtter i det samiske har også inspirert deler av musikkbildet.
Frans Hamer er multiinstrumentalist og musikkterapeut fra Nederland. I en årrekke har han arbeidet i helsevesenet i Nederland med musikk for alle faser i livet fra barn til livets utgang. På en imponerende måte kan han veksle mellom instrumenter som fløyte, gitar, harpe, hangdrum, didgeridoo og piano, og har en egen evne til å treffe livsnerven og det meditative med musikken som han komponerer og spiller.

Påmelding til gongbad 3.desember 2023

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn