Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen til en magisk opplevelse på Yoga Balance i Drammen!

Velkommen til en magisk opplevelse!
Søndag 14. januar kl 16:30-18:30 gir Circles of Sound gongbad/meditativ konsert på Yoga Balance i Drammen.
Circles of Sound er kjent for mytiske toner, nordisk ursang og meditativ musikk. I tillegg til konserter i Norge og Nederland, holder de jevnlig gongbad/meditative konserter i Emanuel Vigeland Museum i Oslo. Under gongbadet vil de vakre overtonene fra gongene veves inn i toner fra instrumenter som fløyte, harpe, gitar, vokal, hangdrum, didgeridoo og tibetanske syngeboller.
Gongene er spesielle instrumentter, rike på overtoner. De kan gi en opplevelse av å være i en tidløs tilstand og virke dypt avslappende på tilhørerne. Det brukes flere ulike gonger, med en stor symfonisk gong som hovedinstrument. For å oppleve det fulle potensialet til gongene anbefaler vi publikum å ligge under konserten, men det er også mulig å sitte. Gongene spilles i sekvenser og du vandrer mellom gongsekvensene og de musikalske landskapene som Circles of Sound skaper.
Selve gongbadet vil vare i rundt 1 time og 15 minutter. Før gongbadet blir det en intro og guidet avspenning. Etter gongbadet gis det tid til å ligge i stemningen og tilstanden tilhøreren er kommet i.
Pris: kr 450,-
Adresse: Yoga Balance, Nedre Storgate 12, 3015 Drammen
NB! Ta med liggeunderlag og pledd.
Det er begrenset plass til 20 stykker.
Gongbadet/konserten begynner presis kl 16:30 og vi anbefaler å komme 10-15 minutter før konsertstart.
Mer om Circles of Sound:
Circles of Sound består av Grethe Midgaard Torrissen og Frans Hamer.
Grethe er gongspiller, meditasjonslærer og sanger, og har over en rekke år arbeidet med å la interessen for meditasjon og natur utfolde seg i musikalske landskap. Hennes røtter i det samiske har også inspirert deler av musikkbildet.
Frans Hamer er multiinstrumentalist og musikkterapeut fra Nederland. I en årrekke har han arbeidet i helsevesenet i Nederland med musikk for alle faser i livet fra barn til livets utgang. På en imponerende måte kan han veksle mellom instrumenter som fløyte, gitar, harpe, hangdrum, didgeridoo og piano, og har en egen evne til å treffe livsnerven og det meditative med musikken som han komponerer og spiller
Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn