1. Kontaktinformasjon til Yoga Balance

Yoga Balance er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:

Yoga Balance
Nedre Storgate 12
3015 Drammen, Norge
Organisasjonsnummer: 920 594 085
E-post adresse: post@yogabalance.no
Mobil: 45258392

2. Sentrale begreper

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse.

Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven.

3. Yoga Balance er behandlingsansvarlig

Yoga Balance er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger.

4. Hva slags informasjon er det vi samler inn?

Yoga Balance er pliktig etter regnskapsloven å lage faktura for alle som melder seg på enten drop in, kurs eller yogaturer hos oss. Vi bruker ikke informasjonen om deg til noe annet enn dette, og gir aldri informasjon videre til en tredje part. Informasjonen vi trenger og lagrer i vårt fakturasystem er navn, adresse, tlf og epost. All annen informasjon som du skulle opplyse til oss, vil alltid bli behandlet konfidensielt.

5. Paragraf 6 f som alternativ til valgt samtykke via nettisde. Samtykke kan trekkes

Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke utifra Paragraf 6f i personvernloven. Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til markedsføringsloven slik loven har vært i Norge i mange år.  Du kan når som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjonen, samt påvirke pågående dialoger
 

6. Informasjon fra andre kilder

Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger godkjenner du også at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert på offentlig tilgjengelig informasjon kan vi også supplere dine registrerte opplysninger med ytterligere kontaktinformasjon.  Dette forekommer i de situasjonene hvor du feks melder deg på drop in time via vipps funksjonen. For å kunne registrere faktura i vårt system må vi da supplere med din adresse informasjon, og vi velger da den adressen som er knyttet til ditt telefonnummer. 

7. Formålet med behandlingen av personopplysningene?

Informasjonen som du gir fra deg når du melder deg på drop in, kurs eller tur med oss brukes kun for å registrere faktura i vårt system.

8. Samtykke til e-postkorrespondanse, direkte markedsføring og videre kontakt

Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende:

9. Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med deres innsamling, deretter sletter vi informasjonen.

Har du en aktiv dialog med oss tar vi vare på opplysningene dine i 2 år fra den siste kontakten; deretter fjerner vi opplysningene vi har om deg. En aktiv dialog defineres som at du har hatt interaksjon med Yoga Balance eller representanter for oss de siste 2 årene via telefon, ved å besvare e-post, lastet ned materiale på nettsiden eller registrert deg via et skjema.

10. Hvem kan informasjonen deles med?

Vi deler ikke din informasjon med noen andre.

11. Informasjonsdeling med tredjepart

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart.

12. Hvor oppbevares opplysningene?

Opplysningene oppbevares i Yoga Balance sin fakturasystem.

13. Dine rettigheter iforhold til innsyn , sletting og eventuelt flytting

Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. .

Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-post: post@yogabalance.no. 

14. Andre formål

Dersom vi skal bruke personopplysningene til et annet formål enn det de ble samlet inn for inntrer informasjonsplikten på nytt og vi må da opplyse hva det nye formålet er og gi deler av informasjonen overnfor på nytt.

15. Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene,

Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider.

16. E-post og telefon

Vi benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Ta gjerne kontakt på vår e-post adresse post@yogabalance.no dersom du har kommentarer, eller ønsker mer informasjon, om vår behandling av dine personopplysninger.

Share on Facebook

Personvernerklæring