Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Yin Yoga er noe av det aller beste jeg vet! Det gir meg en sånn ro i kroppen, kanskje det nærmeste man kan komme meditasjon samtidig som man tøyer i kroppen!

Yin er veldig populært, våre kurs er nesten konstant fullbooket, og det kommer av en god grunn; vi trenger stillhet, vi trenger å slappe av, vi trenger å tøye og strekke i kroppen vår! 

Øvelsene i yin yoga foregår nede på gulvet, og vi holder stillingene i 3-5 minutter, slik at vi går forbi å strekke i muskulatur og når helt inn i kroppens bindevev. Det forskes mye på denne type trening om dagen, fordi man ser at dette er en treningsform som forebygger skader og er en god kombinasjon med annen kondisjons-og styrketrening. Vi må kanskje få litt videre syn på hva trening faktisk er, og hvorfor vi trener kroppen vår. Selvom vi ligger helt i ro og bare bruker pusten og øver oss å gi slipp i muskulaturen, foregår det mye inni i bindevevet vårt! Dette er som balsam for kroppen vår, og påvirker alt fra nervesystemet til de indre organer. Har du vondt i kroppen, som du ikke helt forstår hvor kommer fra, betennelser, kroniske plager, stresser mye eller rett og slett føler deg veldig stiv i kroppen? Da burde du prøve yin! 

Denne timen tenkte jeg å kombinere Zoom og sal. Det betyr at du kan velge om du skal være med hjemmefra på zoom, eller om du ønsker å komme i studio.

Timen passer for alle. Klassen ledes av Anneline. Velkommen til en nydelig time!

tirsdager kl 10-11.30
Pris: 1500 kr for 7 uker.

I STUDIO:
Maks 8 plasser totalt i salen. Du må ha med egen matte, teppe og pute. Munnbind frem til matten.
Adresse: Nedre Storgate 12, gågaten i Drammen
Parkering: du kan være heldig å finne gratis parkering ved Losjeplassen.
Vi følger strenge smittevernsregler, hos oss skal du føle deg trygg!

PÅ ZOOM:
Du trener hjemmefra, og får tilsendt en link til timen minimum 2 timer før.

Har du aldri forsøkt zoom før? det er veldig enkelt!! Jeg hjelper deg igang.

Påmelding: https://www.yogabalance.no/svarskjema-4899.html
(bindende påmelding)

Velkommen på yoga!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn