Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Å dette har jeg gledet meg veldig til å kunne tilby! Gjennom høsten har jeg hatt mange nydelige yoginier gjennom den siste fasen av graviditeten, og nå gleder det meg at jeg kan tilby også opptrening etter fødselen.

På dette kurset trener vi opp bekkenbunnen og kjernemuskulatur og løser opp i spenninger i skuldre, nakke, rygg og hofter. Timen rundes av med en deilig avspenning. Du er hjertelig velkommen til å ta med deg den lille, som mest sannsylig synes det er veldig stas å få være med i øvelsene sammen med deg. Dette er en herlig måte å både få tid til deg selv og samtidig gjøre morsomme og nydelige øvelser sammen med babyen din.

Den første tiden etter fødsel, kalles barseltid eller 4.trimester, som varer ca. 6-8 uker etter fødselen. I denne perioden abefales det at man tar det helt med ro, og bare koser seg med den lille som har det aller best ved bare å være helt nær hud mot hud. Sørg for mye hvile og ro. Det er lurt å tenke at dere i denne tiden skal bli kjent med hverandre og lande i dette nye livet sammen. Alt annet kan og bør vente. Tenk at kroppen din brukte 9 måneder på å bære frem og føde ditt barn, og du bør gi deg selv minst like lenge for å bygge deg opp igjen fysisk.

Fra babyen din er 2 mnd og opppover er du hjertelig velkommen på mor & barn kurs på Yoga Balance.

🌸Oppstart: torsdag 5.mars kl.12.00-13.15

🌸7 ukers kurs koster 1400,- (jeg ønsker liten gruppe, så kun 6 plasser!)

🌸For deg som har baby fra 2 mnd alder og opp til babyen starter å krabbe.

🌸Du behøver ikke å ha erfaring fra yoga tidligere.

🌸Ta med yogamatte (vi selger dette fra 250,- om du ikke har) og babyteppe.

🌸Det er 3 timers gratis parkering på Losjeplassen.

🌸NB! Det er dessverre ikke plass til å parkere barnevogn hos oss, så oppfordrer at du kommer med babyen din i bæresele el.

🌸Det blir stor takhøyde under timen ifht. barnegråt, amming og bleieskift. Dette skal være et fristed for deg og babyen din.

🌸Du vil motta praktisk info og faktura i god tid før kursstart.

🌸For påmelding trykk her, og opplys om alder på babyen din.

Velkommen!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn