Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Først av alt gratulerer så mye med graviditeten! ❤ 

Som gravid kan man kjenne på frykt, glede, angst og bekymringer, og nøkkelen til å takle disse bølgende av følelser sitter mye i hvordan vi puster.

Under graviditeten er det også godt og viktig å få beveget på kroppen. Yoga Balance inviterer deg til en trygg og helhetlig praksis hvor du lærer pusteteknikker og gode bevegelser for deg og den lille som vokser i magen din.

Det som kanskje er det viktigste i denne tiden, er å lære seg til å lytte til kroppen, ta hensyn til seg selv. Det er viktig med ro og hvile, forberede og lade kroppen til fødsel og barseltiden.

Jeg er utdannet gravidyogainstruktør hos "Yogamamma" Cathrine Mathiesen, som har erfaring fra å hjelpe flere tusen gravide kvinner gjennom å bruke yoga og pust. Hun har også skrevet boken "yogamamma", som er en nydelig bok om kvinner, yoga og fødsel.

Det er fint om du har prøvd yoga tidligere, men ingen forutsetning.

På grunn av korona, tilbyr Yoga Balance kun video kurs i gravidyoga:

🌸Gravidyoga 2.trimester (for de som er gravide i uke 12-29)
I 2.trimester handler det om å bygge styrke i kroppen for å gjøre det lettere å håndtere en stadig voksende mage.

🌸Gravidyoga 3.trimester (for de som er gravide i uke 30-41)
I 3.trimester handler det om å drive fødselsforberedende trening. Du lærer skånsomme, gode bevegelser som forbereder kroppen til fødsel, pusteteknikker som kan brukes under fødselen, og lærer hvordan du kan forberede deg og trygge hele opplevelsen rundt fødselen.

🌸Oppstart når du ønsker+ 5 uker
🌸Pris: 1100,- for 5 uker

Hvordan fungerer det?
Hver mandag i 5 uker får du tilsendt en link til yogakurs. Du kan altså velge tidspunkt for når og ikke minst hvor mange ganger du ønsker å se videoene innenfor de 5 ukene. Tilsammen vil du motta 5 ulike videoer, med ulike lengder på timene. Du blir introdusert til gode, trygge styrkeøvelser, herlige utøyninger, og ulike pusteteknikker. Du vil også få en egen avspenningsvideo.

🌸Påmelding: https://www.yogabalance.no/svarskjema-4899.html og angi hvor mange uker du er i graviditeten ved kursoppstart.

Velkommen!

🙏Namaste Anneline

"Nothing could prepared your heart to open like this.
From beyond the skies and stars the echo arrived inside you and started to pulse with life;
each beat a tiny act of growth
traversing all our ancient shapes on its way home to itself.
You know that your life has changed for ever.
For in all the days and years to come distance will never be able
to cut you off from the one you now carry for nine months under your heart."
🌸John O'Donohue

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn