Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Yogatur til vakre Tinn i Telemark 12.-14.mars

Yoga Balance gjentar suksessen og inviterer tilbake til nydelige Lognvik Fjellstue, kledd i vinterdrakt! ❄️☃️

Ta gjerne med deg en venninne, venn eller din kjære. Jeg kommer til å ha med meg mannen min, Mario også denne gangen! Vær forberedt på nydelig, italiensk mat! ✨🇮🇹✨

Dette er en stor, flott hytte på 600m2 som ligger i Vinje i Telemark ca 2,5 time fra Drammen.

Hytten ligger i et område preget av gamle tun og fjellgårder mellom majestetiske fjell. Like ved fjellhytten ligger det flotte turterrenget "Silkedalen" hvor det er muligheter for skiturer. For de som heller velger å stå alpint, er Rauland skianlegg kun 10 min unna med bil.

Slik ser helgen ut:

Velkommen fra kl. 17, fredag. Vi samles til en deilig middag, når alle har ankommet, ca kl. 19.

☀️Lørdag:
Morgenyoga ✨🧘‍♀️🧘🏼‍♂️✨med påfølgende lang god frokost. Deretter gjør vi oss klare for dagens skitur. ⛷Været bestemmer litt hvor den går, så her blir det både plan A og B. Vi koser oss med lunsj ute i det fri og er tilbake en god stund før middag, slik at man kan kose seg med en god bok foran peisen, ta seg en lur, badstue..... rett og slett gjøre akkurat det man vil! Det blir også mulighet for en økt med Yin Yoga for de som ønsker, hvor vi tøyer og strekker i hele kroppen. Deretter blir det dekket til en herlig middag!

☀️Søndag: morgenyoga, og god, lang frokost. Tur enten på bena eller ski. Utsjekk kl. 13.00


På våre turer legger vi opp til at man gjør det man vil! Vi lager et program som man kan velge å følge eller ikke. Noen ganger så er det faktisk sånn at man kanskje har bedre av å krype opp i sofaen foran peisen og nyte en varm kakao, mens andre er på skitur. Det er sååå lov!!! 🥰

Lognvik Fjellstue består av 8 Soverom,
ENEROM:1 rom m/ 1 enkeltseng
3 rom hvèr m/2 enkeltsenger
2 rom hvèr m/ èn dobbeltseng og èn enkeltseng
1 rom m/2 enkeltsenger og en familiekøye for inntil 3
1 rom m/2 køyesenger (4 sengeplasser)

🛀3 bad m/dusj + badstue + 5 toalett

NB! Du blir ikke plassert på rom med ukjente. Vi følger myndighetenes råd om avstand, og hygiene. Maks 11 plasser.
Enerom: Ønsker du enerom og det kun er dobbeltrom igjen, koster dette 1000,- kr ekstra.

Pris: 2700kr pr pers og inkluderer yoga, turer og alle måltider (drikke annet enn te, kaffe, vann, juice og snacks må man ta med selv)

Påmelding:
Fyll ut skjemaet:
https://www.yogabalance.no/svarskjema-4899.html
og opplys i merknader hvem du skal dele rom med. Du vil få bekreftet om det er plass på epost og tilsendt en faktura for påmeldingsavgift på 1000,- pr person. Resterende beløp betales når det nærmer seg. NB! Bindende påmelding!

❗️Avbestilling:
Dersom du allikevel ikke kan reise håper vi på forståelse for at påmeldingsavgiften ikke blir refundert. Dersom du avbestiller 4 uker før turen (fra og med torsdag 7/1), og vi ikke får fylt opp rommet med noen andre, så håper vi på forståelse for at vi ikke kan tilbakebetale noe av beløpet. Vi organiserer rimelige turer slik at det skal være mulig for de fleste som vil å være med, men da blir vi også litt sårbare når det kommer til den økonomiske biten.

Mer info og pakkeliste kommer senere når turen nærmer seg!

Alltid spennende å se hvem som blir med! Vi gleder oss uansett til å treffe både gamle og nye bekjentskaper. Velkommen skal du være til en herlig helg! ❤️

🌸🌸🌸Anneline & Mario, t: 452 58 392
Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn