Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Foto: Pia Sønstrød, Sønstrød Fotografene AS

Først av alt gratulerer så mye med graviditeten! ❤ 

Som gravid kan man kjenne på frykt, glede, angst og bekymringer, og nøkkelen til å takle disse bølgende av følelser sitter mye i hvordan vi puster.

Under graviditeten er det også godt og viktig å få beveget på kroppen. Yoga Balance inviterer deg til en trygg og helhetlig praksis hvor du lærer pusteteknikker og gode bevegelser for deg og den lille som vokser i magen din.

Det som kanskje er det viktigste i denne tiden, er å lære seg til å lytte til kroppen, ta hensyn til seg selv. Det er viktig med ro og hvile, forberede og lade kroppen til fødsel og barseltiden.

Jeg er utdannet gravidyogainstruktør hos "Yogamamma" Cathrine Mathiesen, som har erfaring fra å hjelpe flere tusen gravide kvinner gjennom å bruke yoga og pust. Hun har også skrevet boken "yogamamma", som er en nydelig bok om kvinner, yoga og fødsel.

Det er fint om du har prøvd yoga tidligere, men ingen forutsetning.

Gravidyoga mandager kl. 17-18.20 (for de som er gravide i uke 12-41)
I tillegg til fysisk kurs i studio får du også tilgang til gravidyoga videoer du kan gjøre hjemme. Du får også et hefte med masse gode råd og tips. Kursets varighet er 5 uker av gangen, men du må gjerne gå på flere kurs etter hverandre, om du ønsker det. Passer for alle, også du som aldri har vært på yoga tidligere. 

🌸Neste 5 ukers kurs blir uke 12-16 (vanlig kursdager 25/3 og 1/4)

🌸mandager kl. 17.00-18.20

🌸Pris: 1500,- for 5 uker

PS! Har du gått på gravidyoga kurs hos meg, og ønsker å komme på drop in på gravidyoga? Hør med meg om jeg har plass. Pris drop in: 350 kr. pr gang.

Synes du det er lenge til nytt kurs? Da har jeg gravidyoga workshop mandag 18.desember kl. 12-14.15. mer info her: http://www.yogabalance.no/workshop-gravid-yoga-mandag-18desember-34535s.html

Påmelding til gravidyoga kurs

Felter markert med * må fylles ut



Vent 3 sekunder for å sende.




Velkommen på yoga!

🙏Namaste Anneline

"Nothing could prepared your heart to open like this.
From beyond the skies and stars the echo arrived inside you and started to pulse with life;
each beat a tiny act of growth
traversing all our ancient shapes on its way home to itself.
You know that your life has changed for ever.
For in all the days and years to come distance will never be able
to cut you off from the one you now carry for nine months under your heart."
🌸John O'Donohue

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn